Yaw arkadaş her haftada not inmezki
FED'in faiz artırım hamlelerine karşı Trump'ın tepkisini gelişmekte olan ülke borsaları not etmeli bana kalırsa...Buralar ciddi ciddi dipler olabilir bu bağlamda...Gerçi bu manyağın bir dediği bir dediğini tutmuyor ama özellikle senato seçimlerinde iyi bir sonuç alırsa bu baskısını artıracaktır diye değerlendirmekteyim...Papaz davası sonrası verilen tasarı ise bankalar ve HALKB özelinde olumsuz bir etkiye yol açabilir...
Trump'ın Helsinki görüşmesinde Putin'le samimi pozlar sergilemesinden hemen sonra Trump'ın avukatı Michael Cohen'in ofisinde, Cohen'in başkan ile, Playboy modeline susması için ödeme yapılması konuşmalarını içeren kayıt ele geçirildiği açıklandı...Ortalık toz duman olacak yine...Bunu sadece bir iç kapışma olarak görmemek lazım abi...Global etkileri var çünkü...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Trump'ı buraya getiren güçlerin ara sıra didişselerse de Erdoğan'la arası gayet iyi...Geçen de bu konuda 1-2 satır yazmıştım; Trump giderse TR için hiç iyi olmaz gibime geliyor...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Arkadaşlar ben 1 ay kadar forumda olmayacağım. 2013 modeli 18 m. boyunda yelkenli bir tekne aldım, Benteau Oceanis 58 (avatar fotomdaki tekne). Blue Water türü 25 tonluk bir tekne yani okyanuslarda da gidebilen türden, her biri 90'ar m2 lik 2 yelkeni var, 3 tane çift kişilik 1 tane de tek kişilik kabinli, zora düşersem teknede 150 beygirlik bir motor da mevcut. 350,000 Euro'ya mal oldu bana ama çok iyi bakılmış özel bir tekne bu, charter teknesi filan değil. Ağustosun ortasına kadar Ege adalarında turluyor olacağım. Seneye kısmet olursa 3 aylığına Batı Atlantik'teki Bahamalara yelken açmayı planlıyorum. Bu seneki Ege turum ısınma turu olacak. Bu arada yat kaptanlığımı da iyice pekiştireceğim. Ege suları pek sorun çıkartmaz ama Okyanuslar çok farklı bir kategoride. Bir aksilik olmazsa Ağustos ortası gibi buraya dönmüş olurum. Kafam bu HALKB'den 1 aylığına uzak kalacak. Dilerim 1 ay kadar sonra foruma geri döndüğümde hisse artık 7.30'un üzerine kendini atmış olur ve 50G BHO eğrisinin eğimi de pozitife (yukarıya) dönmüş olur, ki böyle olursa hissedeki satış momentumunun artık sona erdiği ve 11 aydır devam eden düşüş trendinin de yerini çıkış trendine bıraktığı teyit edilmiş olur. Hepinize selam eder gözlerinizden öperim, sevgilerimle. TH
27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.
Fair Winds TrendHound.
Biliyorsundur da, hatirlatmakta fayda gordum, oldukca yararli bilgiler ve degerli insanlar var. http://www.cruisersforum.com
Yer İmleri