Sayfa 200/1252 İlkİlk ... 1001501901981992002012022102503007001200 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Su anda gosterge faizi 20.14 ve yarin TCMB den 100 uzeri bir artirim gelirse burada 19.50 lere dogru bir hareket gorebiliriz.

Cunku Politika faizi ile Gosterge faizin birbirine yaklasmasi gerekir. Muhtemel 19 uzerinde birbirlerine yaklasacaklar.

100 ve uzerinde bir artirim olumlu

50 ve 100 arasinda notr

50 ve altinda olumsuz algilanmasini bekliyorum.

Temmuz enflasyonu ile beraber yuzde 17 uzerine cikariz, hatta 18 e opucuk atariz.

Agustos ayi ile de enflasyonda 18 - 19 (Kucuk ihtimal 20) tepe yapma olasiligi yuksek.

Bu baglamda agustos ayinda TCMB nin bir toplantisi olmadigini varsayarsak

Yarinki toplantida 100 - 150 puan bir artirim ve eylul de bir 50 - 75 puanlik makyaj olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Telefondan girerken artik sms e gerek yok. ING de ben cizim yapiyorum, Garanti Bonus Flasta ise sifreyi girdikten sonra direk giriyor zaten. Sadece bilgisayardan girecegim zaman sms ile gelen sifreyi girmem gerekiyor.
    Isbank iscep'den tek kullanimlik sifre uretiyorum. Sorun yok.

YKB goz taramasi ile girebiliyorum. Sorun yok.

HSBC fiziki bir tek kullanimlik sifre ureten kredi karti buyuklugunde bir cihaz veriyormus, veya telefondan da tek kullanimlik sifre uretilebiliyormus.

TEB denemedim sormam lazim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. 200 baz puan yapsın, göstergenin önüne geçsin üzerine otursun (200 bazpuan faiz artışı sonrası gösterge tahvil de biraz geri geleceğinden). Daha sonra makyaja gerek kalmasın. Böylece son faiz artışı olma ihtimali yükselir. Bundan sonra faizi o seviyede dirayetli olarak tutma stratejisi önem kazanır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    ING vadesiz hesabimdan Garanti kredi karti borcumu odedim ama ise yaramadi yuzde 2 ek faiz icin.

Ben de MTV ödedim, ama yemedi. Sadece fatura ödeme ve kart ile yapılan alışverişler geçerli.

5. 225 baz puan yapıp faizi 20 ye yükseltip çok net bir mesaj vermiş olur. Güven tazeler. Dolar 4.20 ye doğru süzülür; diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    200 baz puan yapsın, göstergenin önüne geçsin üzerine otursun (200 bazpuan faiz artışı sonrası gösterge tahvil de biraz geri geleceğinden). Daha sonra makyaja gerek kalmasın. Böylece son faiz artışı olma ihtimali yükselir. Bundan sonra faizi o seviyede dirayetli olarak tutma stratejisi önem kazanır.
    Bunu nisan ayinda yapmaliydi ama yapmadi iste. Gitti 75 puan artirdi. Her zaman FED eski baskani VOLCKER gibi cesur olmak gerektigini yazarim. Eger Nisan ayinda 250 - 300 puan artirim yapsaydi ne dolar bu noktay gelirdi, ne de faizler.

Is isten gectikten sonra akillaniyor bizim yoneticler, hata yapmadan dogru yolu bulamiyorlar, illa bir yanlis yapmalari lazim.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bugün paşa dedemiz de olsa bağlamasın lütfen, yarına veya mümkünse öbür güne kadar 2 gün bekleyiversin.
    merkezin açıklaması sonrası 30 temmuzdan önce bankalardan bir adım beklemiyorum.

yarın merkez arttırım yaparsa bize yansıması 30 - 31 temmuz gibi olacaktır.

ytd.

syg,

[IMG][/IMG]

Sayfa 200/1252 İlkİlk ... 1001501901981992002012022102503007001200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •