Sayfa 444/774 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    e o zaman niye burda harap ediyosun kendini kardeşim diye sormak lazım sana ? bilmiyorum ?
    Kapasite bu kadar işte.
    Buraya sadece şu yada bu partililer yazsin die bişey mi var.
    Memleket elden gidecek sen parti purti derdindesin.
    Sanıyorsunuz ki herkes bir partinin maaşlı elemanı sizin gibi.
    Ama değil.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kimse bana Esad'ı da Esad yüzünden Suriye'yi birbirine katıp binlerce masuma sebep olanları da savunmasın.

3. Daha düne kadar ABD'ye etmediği laf kalmayıp ABD Suriye'de askeri mudaheleyi gündeme alınca Abd yalaması olan mallar gelmis...

Bu malların lafa gelince hepsi müslüman. Müslümanların hakkını savunur. Ama elin conisi "oğlum gidip müslüman öldürcez hazır ol" dediğin de önüne atılacak kemiği düşünüp havlamaktan, coni tut oğlum dediğinde hırrlamaktan geri kalmaz...

4. 65 milyar dolardan daha fazla özelleştirme yap. Sonra git 3 milyar dolara hem de yap işlet devret ile köprü yap milleti müteahhite soydurt. Sonra köprü yaptım. Be hey bilgisiz arkadaşım bilmez misin bu devlet 40 sene önce 70 sente muhtaç olduğu iddia edilen dönemde bile kendi cebinden yaptı köprüyü ve millete hizmet olarak yaptı. Muteahit zengin etmek için değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Kapasite bu kadar işte.
    Buraya sadece şu yada bu partililer yazsin die bişey mi var.
    Memleket elden gidecek sen parti purti derdindesin.
    Sanıyorsunuz ki herkes bir partinin maaşlı elemanı sizin gibi.
    Ama değil.

şu maaş muhabbeti çok çirkin yalnız, hadi sen chp li değilsin yada öylesin bana ne bundan ?

yalnız nasıl vebal altına giriyorun sen ya ? insanların böyle maaş aldığını filan ?

hamdolsun orta karar bir işletmem var emeğimizle geçinip gidiyoruz , yani ne sanıyosun yani sevemezmi insan devletini iktidarını anlamıyorum ?

illa senin gibi karşı olmak zorundamıyım yada türkiyede akp ye oy veren milyonlarca seçmenin hepsi gidip maaşmı alıyor ,bu nasıl bir mantıktır yarabbim ne çirkin bir ithamdır,

peki ben şimdi senin bir muhalefet partisinin maaşlı trolü olup olmadığını nerden bileceğim ya troll sizseniz, çünki 24 saat otomatik karalama yapıyosunuz kardeşim ?

garip değilmi ? haksızmıyım

şu abuk sabul troll ve maaş muhabbetini bırakın artık düzeyi kaçırmayın
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    şu maaş muhabbeti çok çirkin yalnız, hadi sen chp li değilsin yada öylesin bana ne bundan ?

yalnız nasıl vebal altına giriyorun sen ya ? insanların böyle maaş aldığını filan ?

hamdolsun orta karar bir işletmem var emeğimizle geçinip gidiyoruz , yani ne sanıyosun yani sevemezmi insan devletini iktidarını anlamıyorum ?

illa senin gibi karşı olmak zorundamıyım yada türkiyede akp ye oy veren milyonlarca seçmenin hepsi gidip maaşmı alıyor ,bu nasıl bir mantıktır yarabbim ne çirkin bir ithamdır,

peki ben şimdi senin bir muhalefet partisinin maaşlı trolü olup olmadığını nerden bileceğim ya troll sizseniz, çünki 24 saat otomatik karalama yapıyosunuz kardeşim ?

garip değilmi ? haksızmıyım

şu abuk sabul troll ve maaş muhabbetini bırakın artık düzeyi kaçırmayın
    Sen işine gelmeyen iki cümle kurdum diye beni chp'li ilan ederken normal. Ama bu kadar saçma iddialari ancak bi trolün yapabileceğini ima edince çirkin?
    Kimse karşı olmak yada desteklemek zorunda değil.
    Ama ortaya çıkıp laf konuşan herkes tutarli mantıklı olmalı.

Not; KARALAMA OLAN BİR MESAJIMI BULUN ÖZÜR DİLERİM. İşinize gelmeyen şeyleri karalama görüyorsanız sorun sizdedir ama...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    şu maaş muhabbeti çok çirkin yalnız,
    Zevzek.. sen başlattın ya maaş muhabbetini cafe'de..

Bak aşağıdaki yazına..

Cafe'de öyle, burda böyle olma..

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    ahanda sahi bugün maaş günümdü , gidiyimde bankamatikten maaşımı çekiyim o gazla neler yazarım kimbilir heayt be

neyse iyi akşamlar iyi güldürdünüz ama işim gücüm var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Zevzek.. sen başlattın ya maaş muhabbetini cafe'de..

Bak aşağıdaki yazına..

Cafe'de öyle, burda böyle olma..
    maaş alıyormuşum trollmüşüm filan abuk sabuk bişeyler yazmış biri, böyle biriyle ancak dalga geçerim, bunudamı polemik konusu yapıyosun yav git işine bende ciidiye alıyorum, hakkaten emeklisin anladım heralde 24 saat burdasın , bi kalk hava al kandolaşımın bozulacak pes ya
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Sayfa 444/774 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •