Sayfa 263/447 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 3569 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by nordstren Yazıyı Oku
    takipteki alacaklar 33.719 tamamına karşılık ayrılmış...
    Doğrudur, onların tamamına yakını batık. Yıllardır alamadığı paralar onlar. Ayrıca lidfa dolardan etkilenmez demek çok komik. Dolar artınca, her şey pahalılaşınca, insanlar zorunlu harcamaları dışında harcalamalarını kesince, ekonominin çarkları durma noktasına gelince kime kredi satacak? Hükümet doları düşürmek için faizleri artırınca bundan Lidfa etkilenmeyecek mi? Bu düşünce tarzını nasıl ve nereden çıkarıyor insanlar anlamak mümkün değil.

2. LIDFA - Lider Faktoring

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Doğrudur, onların tamamına yakını batık. Yıllardır alamadığı paralar onlar. Ayrıca lidfa dolardan etkilenmez demek çok komik. Dolar artınca, her şey pahalılaşınca, insanlar zorunlu harcamaları dışında harcalamalarını kesince, ekonominin çarkları durma noktasına gelince kime kredi satacak? Hükümet doları düşürmek için faizleri artırınca bundan Lidfa etkilenmeyecek mi? Bu düşünce tarzını nasıl ve nereden çıkarıyor insanlar anlamak mümkün değil.
    Kimseyle polemiğe girmem...sen şirkete kötü dersin ben iyi derim ya da tam tersi..2 hissem var ikisi de epey ucuz fiyattan aldım GARFA ve LİDFA...biri tavan oldu diğeri de yükseliş çabasında...şirketler batarsa paramda batar...Özkaynak inanılmaz artmış 1.Ç karı elde etmiş olduğu en yüksek kar..hem de ilk çeyrek...Lidfa 3.ve 4.ç lerde daha yüksek kar eden bi şirket...bir kaç sene sonra 200 milyon üzeri Özkaynağı olacak..34 milyon batıksa spk açıklama ister..GARFA dan istedi 15 milyon dolar civarı....hayırlı kazançlar

3. 34 mn batıksa Spk açıklama mı ister? ))))))))

Git kumda oyna. Tüm zamanların batık toplamı o. Son 1 yılda olan değil. Şirkete iyi diyebilirsin tabii ki sorun yok, bence de iyi firma ama yalan yanlış ifadeler kullanmayın. Yok dolardan etkilenmezmiş yok %100 garantili kredi verirmiş falan. Çocuk mu var karşınızda da bol keseden sallıyosunuz.

4. LIDFA - Lider Faktoring

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    34 mn batıksa Spk açıklama mı ister? ))))))))

Git kumda oyna. Tüm zamanların batık toplamı o. Son 1 yılda olan değil. Şirkete iyi diyebilirsin tabii ki sorun yok, bence de iyi firma ama yalan yanlış ifadeler kullanmayın. Yok dolardan etkilenmezmiş yok %100 garantili kredi verirmiş falan. Çocuk mu var karşınızda da bol keseden sallıyosunuz.
    Temettülerle birlikte maliyetim epey düşük...zaten tatildeyim kumda da oynuyorum denize de giriyorum teşekkürler

5.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Temettülerle birlikte maliyetim epey düşük...zaten tatildeyim kumda da oynuyorum denize de giriyorum teşekkürler
    İyi tatiller, bol güneşler. Olayları gerçekçi yazarsak dişinden tırnağından artırıp şirkete yatırım yapan insanlar da gerçekçi beklentiler içine girerler.

6. CS ile yapılan ve 2016 sonunda biten anlaşma, CS hisselerinin (1.2 x Özkaynaklar üzerinden hesaplanan fiyat ile) mevcut ortaklar tarafından borsa dışında satın alınmasını ya da hisselerin CS tarafından borsa yoluyla satılmasını öngörüyordu. 2016 fiyatlamalarına ve güncel özkaynaklara bakılırsa, şu anki fiyatlama ile yapılacak bir çıkış, önceki şartlara kıyasla ciddi şekilde CS'in zararına olacaktır. CS'e bu konuda yamuk yapılmayacağını ve borsadaki fiyatlamanın satışa konu olacak fiyata yakınsayacağını düşünüyorum.
    I, a stranger and afraid
    In a world I never made. ―AE Housman

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    yalniz soyle bi durum var .dolar yukseldik e beraberinde faiz yukselmesine neden olacak bu insanlar alim gucunu azaltirken kobiler zor duruma dusecek ve bircogu bankalardan kredi cekemez duruma dusecek cunku bankalarda kredi geri odenmesinde zorluk yasayacak o yuzden faktoringler teminatla kredi saglama yoluna gidecek. acun bile ne dedi banklar esnetsiz biz faktoringlere muhtac etmeyin bankalarimiz kazansin dedi ...

keza kaldi ki ulke finansman arayisi icine girdi icbc bankasi sow a basladi ...
    sonucta lidfa da dunya devi cs ile ortak bi faktoring her ne kadar hisselerini geri almak istese de , yarin birgun cs kredi miktarini artirmak sarti ile ortakligini %9 dan 20 ye cikarsa ve gecmisteki gibi defter degeri x1.2 ardina kredi anlasmalarini patlatsa bu hisse sizce nerelere gider ....

kaldiki faktoringlerin 2002-2003 lerde tek gecede faiz in ucuk rakamlara ciktigi zamanlardaki faktoring hareketleri nasil olmus

su zamanda carki dondurecek yegane sey para banklar uzanamadigi yerde insanlar faktoringlere kosacak kriz ortamlarinda da by durumu en iyi lehine ceviren sektor de faktoringlerdir ...

Sayfa 263/447 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •