Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bugunku PPK kararini stoacilar gibi karsilayin.
https://dusunbil.com/4724-2/
Ne artisa sevinin ne artmamasina uzulun.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dudu peki domates i yapalım.hicmi yemiyelim? domates in üstünedemi oturmayalim?[emoji2]
portfoy duayeni markovitz şöyle diyor:çeşitlendirme ve volatilesi dusuk yatırım araçlarını seçin.
yani dolar aşırı volatildir.yonetibiliyorsanız doları seçın.ha portfoyu korumak için %10-20-30 konabilir.
teknikten anlamıyorsanız.vadeli yapın.kafanız rahat olsun.dovize bulaşmayın.borsadanda %10 max koyun.
iyi kazançlar.
Merkez bankasının bağımsızlığı ve ülkemizde dövizin orta-uzun süreli gidişatı için önemli bir karar,
Elim ayağım titriyor karara saaatler var, akşam uyuyamadım bile zaten giden gitti. En azından kalanlar gitmesin paramız erimesin,
Öncesi almak büyük risk sonrasıda iş işten geçecek,
Keşke stoacılar gibi olabilsem. Dedikleriniz çok güzel teorikte, pratiğe geçiren mutlu yaşar.
Bu ülkede kafaya takmadan yaşamak zor, yurtdışında adam çalışıyor parası erimiyor devalusyon stresi yok sporunu yapıyor sosyal hayatına bakıyor. Biz ise bunca yıl deli gibi çalış didin emeklerinizi 3 yıllık-3 aylık bir devalusyonla eritiyorlar. Görüp önlem almadığım ve önlem alayım derken daha çok zarar ettiğim içinde kendi kendimi yetmedi ailemi bitirdim, eşimde depresyona girdi sayemde.
Rahatsızlık verdiğim için tekrardan özür dilerim.
Evet, çok haklısınız..
"Mutluluğun sırrı çok şeye sahip olmak değil,
Az seye ihtiyaç duyarak yaşamaktır."
Bazen , hayatımızı sadeleştirmek ve minimalist bir yaşam sürmek gerekiyor.
Seyahate çıkmak da iyibir fikir, içine düştüğümüz sarmal durumdan bir süreliğine uzaklaşmak ve
kendimize gelmemizde faydalı olabilir.
Yer İmleri