Sn. Pscyokinesis ve diğer cevap yazan arkadaşlar alıntılama yaparak sayfayı kaplamasın, diye cevaplarımı yazıyorum izin al tatile git diyenler v.s herşeyi denedim
1 ay izin aldım toparlarım diye fakat öyle olmadı,
Ailemi tatile götürecek herşeyi unutacak iken kabine sonrası zarara satmam ile herşey daha da kötüye gitti,
Şu anda iznim bitmek üzere ve ailemi tatile götüremedim, benimle eve tıkılı kaldılar. Onların bir suçu yoktu, fakat yapamadım bunun suçlululuk duygusu da beni mahfetti,
Kabinenin açıklanması sonrası zarara satmam sonrası durumum çok komplike hale geldi, umarım toparlayabilirim. Piyasada buna izin vermiyor. 430 lara gelseydi dolar, gevşese idi kafam rahat olurdu şimdi nefes alan bir ölü gibiyim ,
Eski arkadaşlarla özelden mesajlaşıyordum sonra nickler değiştiği için diğer arkadaşlara da yolladım ortaya yazarak kimseyi rahatsız etmek istemedim.
Hissenette çok vaktim yıllarım geçti aile gibiydik birçok arkadaşla o nedenle derdim bir nebze azalır dedim. Evden çıkamıyordum ya çünkü iznimi evde geçirdim aileme hapis hayatı yaşattım onlarda çıkmıyor artık . Tatilimiz bitti ve evde geçirdik

Yer İmleri