Sn. Pscyokinesis ve diðer cevap yazan arkadaþlar alýntýlama yaparak sayfayý kaplamasýn, diye cevaplarýmý yazýyorum izin al tatile git diyenler v.s herþeyi denedim
1 ay izin aldým toparlarým diye fakat öyle olmadý,
Ailemi tatile götürecek herþeyi unutacak iken kabine sonrasý zarara satmam ile herþey daha da kötüye gitti,
Þu anda iznim bitmek üzere ve ailemi tatile götüremedim, benimle eve týkýlý kaldýlar. Onlarýn bir suçu yoktu, fakat yapamadým bunun suçlululuk duygusu da beni mahfetti,
Kabinenin açýklanmasý sonrasý zarara satmam sonrasý durumum çok komplike hale geldi, umarým toparlayabilirim. Piyasada buna izin vermiyor. 430 lara gelseydi dolar, gevþese idi kafam rahat olurdu þimdi nefes alan bir ölü gibiyim ,
Eski arkadaþlarla özelden mesajlaþýyordum sonra nickler deðiþtiði için diðer arkadaþlara da yolladým ortaya yazarak kimseyi rahatsýz etmek istemedim.
Hissenette çok vaktim yýllarým geçti aile gibiydik birçok arkadaþla o nedenle derdim bir nebze azalýr dedim. Evden çýkamýyordum ya çünkü iznimi evde geçirdim aileme hapis hayatý yaþattým onlarda çýkmýyor artýk . Tatilimiz bitti ve evde geçirdik

Yer Ýmleri