Sayfa 293/1252 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    %5 değil ama yüzde 25 te değil ..benim savım şu bahri tr de bazı mallar çok ucuz .kayin birader arabistanda çalışıyor ..enişte diyor türkiye cennet ki dünya para alıyor orada..makarna 5 tl diyor ..maydonoz vs 8 10 lira ..sebze meyve zaten pahalı ..kiralar fecaat..geçen yine senede 7 kere yunanistana bulgaristan a giden biri dedi avrupanın en ucuz benzini tr de diye...ama onu çözemedim kafa durumunu ne yiyor ne içiyor ...yine geçenlerde çocukluk arkadaşımı gördüm ingilterede londrada beynelmilel bir lokantada garsonluk yapıyor ..dedim olum bu ne hal kunta kinte gibisin ...sorma dedi ücretler çok düşük 25 metrekare evde anca geçinip gidiyoruz ..ee yahu burada ..... restaurant var garsonların hepsinin altında araba var ..O da şaşırdı ..yani diyeceğim bu enflasyon biryerde patlak verecekti fiyatlarda baskı vardı ..yine iyiyiz hafızam beni yaniltmaz ..7 senedir 1 lira kilosu karpuz yiyoruz ...2011 da plazma aldım .eve ceyran parasi geldi 140 lira hiç unutmam tv yi kıracaktım ..geçenlerde 120 lira geldi aynı ev aynı insanlar ki çoluk çocuk büyüyor ..bu işe akıl sır erdiremiyorum..7 sene gecmis fatura ayni ..demek elektrik ya ucuza alıyoruz ya üretiyoruz ya başka bir şey ..

Evde esim ve yasiyoruz ve daha once esim calismiyordu aylik elektrik faturasi 1 senede en fazla 50₺ geldi simdi esimde calisiyor ikimizde sabah 7 den aksam 7 ye kadar evde olmamamiza ragmen gelen elektrik faturasi 66₺ bu ucuzlamis haliyse pahali halimi dusunemiyorum bile o saatten sonra da ztn elektrigi somurecek halimiz yok cidden cok merak ediyorum bu elektrik nasil ucuzlamis bi anlatabilirseniz aydinlanms olacagiz bizde

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    fısıltı gazetesi %24.5 diye yazıyor...
    ne kadar doğru yada değil
    teyit edebilecek varsa ....
    Öyle bir ihtimal yok. TL değil dolar borçlanılacak. Kaç olacağı açıklanmadı, belki daha belli bile değildir; her rakam tamamen hayal ürünü. Kamuyla paylaşılmazsa kimse de bilemez. Mantıken benzer vadeli Eurobond faizine yakın veya biraz üstü olur. Krediyi veren ICBC Türkiye'de mevduat toplama yetkisine sahip, 44 şubeli ve belli bir iş hacmi olan dünyanın en büyük bankası. 3.6 milyardan yüksek faiz alıp kaçma derdine düşmeleri söz konusu olmaz. Çin bir yere yatırıma girişiyorsa, orada onyıllarca varlığını büyütecek bir hedefle girer.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Öyle bir ihtimal yok. TL değil dolar borçlanılacak. Kaç olacağı açıklanmadı, belki daha belli bile değildir; her rakam tamamen hayal ürünü. Kamuyla paylaşılmazsa kimse de bilemez. Mantıken benzer vadeli Eurobond faizine yakın veya biraz üstü olur. Krediyi veren ICBC Türkiye'de mevduat toplama yetkisine sahip, 44 şubeli ve belli bir iş hacmi olan dünyanın en büyük bankası. 3.6 milyardan yüksek faiz alıp kaçma derdine düşmeleri söz konusu olmaz. Çin bir yere yatırıma girişiyorsa, orada onyıllarca varlığını büyütecek bir hedefle girer.
    antlaşmanın içeriğinin açıklanmaması,
    bu şekilde fısıltı gazetelerini ekmeğine yağ sürüyor.

gerçeği bilemedikten sonra hiç bir yorum yapılamaz..

o yüzden resmi kayıtlı teyit edebilecek bilgi istedim.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dudu abi filtresi ne kadar dayanıyor ? Ne kadara değiştiriyor yetkili servisi !
    Filtre takimi 90-150 TL arasi kalitesine markasina gore...
    Degistirmek kolay.
    Alttaki ilk 3 filtre ucuz ve 3-6 ay gibi araliklarla..
    Yukaridaki asil isi goren membran filtre dedikleri 2 yil ama pahali olan o degistirmesi de biraz daha zor.
    Her servis gelir yapar, markadan bagimsiz..
    Ben sokup goturuyorum Karakoy'de hepsini degistirtiyorum.
    Benim aritma bu...

https://www.youtube.com/watch?v=D64GC-6Ra8Q&t=12s

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Filtre takimi 90-150 TL arasi kalitesine markasina gore...
    Degistirmek kolay.
    Alttaki ilk 3 filtre ucuz ve 3-6 ay gibi araliklarla..
    Yukaridaki asil isi goren membran filtre dedikleri 2 yil ama pahali olan o degistirmesi de biraz daha zor.
    Her servis gelir yapar, markadan bagimsiz..
    Ben sokup goturuyorum Karakoy'de hepsini degistirtiyorum.
    Benim aritma bu...

https://www.youtube.com/watch?v=D64GC-6Ra8Q&t=12s

Syg,
    ayda yaklaşık 150 tl içme suyu ( 5 litrelik pet ) masrafım var ! yıllık 150 X 12 = 1800 tl !! 6 ayda cihaz fazlasıyla
    kendini amorte ediyor ! tek masrafı da filtre ! en pahalı yedek parçasıda dediğiniz gibi membran filtre oda 2 yılda değişiyor ! internetten baktım 120 lira civarıymış fazla bir masrafı yok ! suyun içimi nasıl dudu abi pet sularla kıyasladığında ?

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    antlaşmanın içeriğinin açıklanmaması,
    bu şekilde fısıltı gazetelerini ekmeğine yağ sürüyor.

gerçeği bilemedikten sonra hiç bir yorum yapılamaz..

o yüzden resmi kayıtlı teyit edebilecek bilgi istedim.
     Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku

ICBC, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin 2,7 milyar dolarlık mevcut kredisinin refinansmanı için lider düzenleyici olarak yetki aldı
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Almanya ,Çinlilerin satın almasını engellemek için elektrik dağıtım işletmecisinden hisse satın alıyor.

Almanya kamu bankası KfW'nin Belçika merkezli Elia System Operator SA / NV'den 50Hertz Transmission GmbH'nin %20 oranında hissesini yaklaşık 770 mil euroya sayın alacağı bildirildi.

Konuya ilişkin Ekonomi Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çin'e doğrudan atıfta bulunmadan ''Ulusal güvenlik gerekçesiyle Federal Hükümet kritik elektrik altyapısını korumaya büyük özen gösteriyor. Vatandaşlar ve iş dünyası güvenilir bir enerji arzını bekliyor.'' dendi.

Kaynak : matriks
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    [FONT="]ICBC, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin 2,7 milyar dolarlık mevcut kredisinin [/FONT][FONT="]refinansmanı[/FONT][FONT="] için lider düzenleyici olarak yetki aldı[/FONT]
    Refinansmana konu olan kredilerin sağlayıcıları kimlerdi ve çok kısa sürede neden refinansmana gerek duyuldu?

Sayfa 293/1252 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •