Sayfa 350/1023 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Müsiad başkanı dolarda 4,30 üstü köpük demiş
    Adama inandım 4.82 den aldıklarımın tamamını 4.8829 dan verdim

2. Teknik olarak 4,9470 dikkat ile takip edilmeli.. Üzerine hareketlenemediği durumda kısa pozisyon alınabilir. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

3. IŞIK ÖKTE:Burdan dolar satmalarını tavsiye ediyorum...
    Hayatımda ilk defa portföyüm de %10 dolar taşıyorum...Normalde min.%40 max.%60 dolar taşırdım...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. IŞIK ÖKTE:Portföyüm de %60 borsa taşıyorum...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Dolar 2.5 olmuş tv de ışık ökteye soruyorlar dolar hakkında ne düşünüyorsun diye ,ben satarım diyor,neden diye sorulduğunda faiz şu kadar, 1 yıl sonra faizle beraber dolar şu kadarın üstünde olmalı ki karlı olsun falan filan))))))) Ya acaba bu adamlara milleti yanlış yönlendirsin diye bir misyon mu verildi.Niye kaan sarıaydın ,erkan şahinöz falan medyadan siliniyor da bu adamlar her gece saçma sapan yönlendirmeler yapabiliyorlar)))))9

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Dolar 2.5 olmuş tv de ışık ökteye soruyorlar dolar hakkında ne düşünüyorsun diye ,ben satarım diyor,neden diye sorulduğunda faiz şu kadar, 1 yıl sonra faizle beraber dolar şu kadarın üstünde olmalı ki karlı olsun falan filan))))))) Ya acaba bu adamlara milleti yanlış yönlendirsin diye bir misyon mu verildi.Niye kaan sarıaydın ,erkan şahinöz falan medyadan siliniyor da bu adamlar her gece saçma sapan yönlendirmeler yapabiliyorlar)))))9
    Eşek eşekliğini bilmeyince semer vuran çok olurmuş. Işık Ökte işini yapıyor yemi bu işten ,ne derlerse onu söyleyip yemini alıyor onun suçu yok ortada bir suç varsa kendininin ne olduğunu bilmeyip elin lafıyla hareket edenlerde.

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bloomberg iyice cıvıttı...
    Zıvanadan çıktı...
    Işık Ökte şu an ekranda
    Olumsuzlukları nasıl toz pembe gösteririm derdinde...
    Bıkmadı aylardır...

saygılar/başarılar
    Bu ışık hangi lambadan çıkıyor ? Yani ışığın kaynağı önemli. Geçmişine ve son durumuna bakmak lazım. Ben hiç şaşırmıyorum. Sonuçta yüklenen misyonu çok iyi yürütüyor.

Sayfa 350/1023 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •