Bugun gun ici Hector tarihi zirvesini yeniledi.
Hector'da her tepe gecilmek icin vardir hipotezim dogrulanmis oldu.
Syg,
Bugun gun ici Hector tarihi zirvesini yeniledi.
Hector'da her tepe gecilmek icin vardir hipotezim dogrulanmis oldu.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Tepeden %20 den fazla dusus ayi piyasasina (bear market) demektir.
Ayni sekilde dipten %20 den fazla cikis da boga piyasasina (bull market) girildigi anlamina gelir.
Teknik analiz terimidir.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
selamlar bende forumunuzaktan izleyipte cok yazmayan tayfadanim,vioptaydim bir suredir guzelde kazandim ancak bu son bir haftada tum kazandigim gitti uzerine birazda zarar ettim ama cok onemli bi miktar degil. Birikmis biraz param var onu ve maadimdan arttiracagim miktari yaklasik 2 seneye bolerek belli hisselere giricem ilk aylik alimiminbugun yaptim yaklasik 25 bin tl lik toplamdada aylik 8-10 bin tl maas+birikimden kagit alma planim var,aldigim kagitlari buyuk bir sey olmazsa degistirmeyecegim portfoyumu su sekilde planliyorum. 20xtupras, 15xpetkim,10xhalkbnk,10xecilic,10xdoas,5xtrkyacam, 5xsisecam,15x isyat,10x eregli. nasil plan sizce degerlendirmeleriniz tavsiyeleriniz nelerdir ?
hisseye gecmemin sebebi viop psikolojiyi cok yipratiyor tas gibi olmak lazim,cok zaman aliyor surekli ekrana bakma ihtiyaci hissediyorum ,hayatin diger kismina konsantrede bozukluk olusuyor fazla poz acinca surekli akil orada bu sekilde viopun olumsuzluklarindanda uzaklasmak istiyorum
Yer İmleri