Dolar neredeyse 4,92
başlıkta 33 kişi var
sanırım bu fiyatlar kabullenilmiş
öyleyse yol uzun daha..
Dolar neredeyse 4,92
başlıkta 33 kişi var
sanırım bu fiyatlar kabullenilmiş
öyleyse yol uzun daha..
Yahu ülkede kendi köpründen geçiş Dolarla , ibadet için yapılan haç organizasyonu duruma göre yani hangisi yüksekse o cinsten dövizle ( malum işin içinde din hırsızlığı varsa her şey mübah sorgu sual zinhar haram) yapılıyorsa ne Çin ne Rusya ne İran ne başka bir ülkeyle yerel parayla ticaret yapılacağı külliyatıyla YALAN SÖYLEMEKTİR ve bunun olacağını söyleyip inanmış gibi yapanın kendiside yalancı ve yandaş goygoycudur yada sahiden inanan iyi niyetlidir ama zekayla ilgili bir sorun yaşamaktadır.
Bunlar için gelsin; ''benim oğlum bina okur, döner döner yine okur''..
Grafikçi arkadaş ben demiştim diye gelmiş, ÇİN'den alınan 3,6 milyar dolar'lık krediyi muştuluyor..
Hani kendi para birimleri ile ticaret olacaktı ya, ÇİN neden Yuan olarak vermemişki bu krediyi..
Tabi vermez..Nisan dan beri dolara karşı %8 civarında deval yemiş bir Yuan var karşımızda..
Muhtemelen daha değer kaybedeceğinden başka..akıl var, izan var..![]()
Sıkıysa sor hele bşr daha akredite olamazsın net.
/////imzamın başlangıcı////////
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
///////imzamın sonu/////////////
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
Hay çok yaşa....
Borsa kağıtları üretim yapıyorsa...
içerde tüketiliyorsa korkulacak bir şey yok...
tl çöp ise firma zam yapar
hisse fiyatı yükselir...
tl de durma da...
/////imzamın başlangıcı////////
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
///////imzamın sonu/////////////
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
bu da burada dursun: yıl sonu usd/try tahminim 5.25...
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri