Sayfa 429/777 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Botaş'ın özel sektör doğalgaz santrallarine vereceği gazın ödemesi de DOLAR olarak yapılacakmış:...

Bu başlıklarda yazan troller bizim dolar ilgimize "bizim paramız TL " diye hamaset yapıyorlardı.

İşte gördüler TL yi.

Bu ülkede hemen her şeyin fiyatı temelde zaten dolarla hesaplanıyor.

Böylelikle bir devlet kurumu da müşterilerinden tahsilatı TL ile değil Dolar olarak kabul edeceğini ilan etmiş oldu.

Bu TL nin ölüm fermanıdır.

Şu anda bakiye tüm paramla dolar almamam için artık bir neden de kalmadı.

Devletten daha iyi mi bileceğim yani?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    AKSA elektirk müşteri temsilcisi ve satış elemanı artık yeni müşteri kabul edilmediğini bildirdiler.

Çok yüksek bir zam geliyor demişlerdi.

Almışlar günler önce haberi.

Walla tekrar olacak ama inşallah dolar okeye dönmüyordur..yoksa daha ucundan azcık gördük..ciddiyim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Burayı gören yandaşlarda zevkten dört köşe olduğumu zannecek ama öyle değil..benim 3000 TL'lik emekli maaşı kuşa dönecek, ona üzülüyorum....

Hani bir fıkrada padişah vardı vergi salmıştıda en son halk oynamaya başlamıştı, o gibi..
    İyi para...

Nereden emeklisin sevgili enki...

Bağkur vermez o parayı...

Geçen gün devlet memurlarının aldığı en yüksek emekli maaşını gördüm de (13.000 TL) dumura uğradım.

9 sene devlette, 7 sene Sosyal sigortalara, 15 sene Bağkura ödeme yaptım. Maaşım galiba 1.700 lira.

Bazı özel bankaların, bir gün dahi milletvekilliği yapanların maaşları toplumda eşitlik ruhunu bozuyor.

Böyle bir ülke var mı acaba yeryüzünde?

5. "İran ekonomisi çöküyor"
    İran Meclisi Bütçe Komisyonu üyesi Cihanbahş Muhibbiniya, ülke ekonomisinin çökmek üzere olduğunu belirtti
    Meyanduab milletvekili Muhibbiniya, mecliste yaptığı konuşmada, "İran ekonomisi çöküyor. Lütfen gözlerinizi açın. Öncelikli konuları meclis gündemine getirmediği için Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani hükümetinden şikâyetçiyiz." dedi.

İranlı İşçiler Haber Ajansı ILNA'ya göre, konuşmasında serbest piyasada doların 11 bin tümen seviyesine çıktığını hatırlatan Muhibbiniya, ülkede işsizlik ve pahalılık gibi ekonomik sorunların yanı sıra çevre ve sağlık alanlarında da sıkıntılar bulunduğunu belirtti.

Muhibbiniya, bu tür sorunlarla karşı karşıya olan halka kulak verilmesi gerektiğini kaydetti.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    İyi para...

Nereden emeklisin sevgili enki...

Bağkur vermez o parayı...

Geçen gün devlet memurlarının aldığı en yüksek emekli maaşını gördüm de (13.000 TL) dumura uğradım.

9 sene devlette, 7 sene Sosyal sigortalara, 15 sene Bağkura ödeme yaptım. Maaşım galiba 1.700 lira.

Bazı özel bankaların, bir gün dahi milletvekilliği yapanların maaşları toplumda eşitlik ruhunu bozuyor.

Böyle bir ülke var mı acaba yeryüzünde?
    Emekli sandığı..Mühendis eskisi..

3000 TL ye iyi para diyecek durumdayız memlekette, ama haklısın abi..

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Walla tekrar olacak ama inşallah dolar okeye dönmüyordur..yoksa daha ucundan azcık gördük..ciddiyim..
    Betona, yollara gömeceğin parayı önce enerji yatırımlarına ve eğitime gömmen gerekiyordu.
    Bir ülkenin en önemli hammaddesi insandır. O hammaddeyi işleyemezsen yollar seni hiç bir yere götürmez...
    Yapacağın bu iki yatırımla cari açık da özel sektörün akılsızca dolar borçlanması da azalacaktır...

Evet azıcık ucundan gösteriyorlar. Benzine gelecek zam yolları, köprü geçişlerini %30-40 azaltacak güçte. Benzine yapılan ilk zamlarda yollarda araç azalmaya başlamıştı. Yapılan onca havalimanı da yollar da etkilenecektir. Şimdilik elektrikten vazgeçtiler. Akaryakıtı tutmaya devam...

8. http://hisse.net/haber/?p=2775

Şirket karlarına bakıyorum birçok güzide şirkette karlar çok daha iyi 2017(6) lığa göre..
    Maşallah diyoruz..

Sokak lara bakıyorum vatandaş da hayatından gayet memnun..

Eee o zaman 2 şey kalıyor

Crash mrash saçmalık..
    Bütün suçlu da faiz..

İndir şu faizleri artık yaaa..

Sayfa 429/777 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz