Sayfa 284/1024 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. finansal piyasaları iyi koklayıp uygun zamanda dolar alıp tam zamanında satan yada borsaya girilmesi gereken zamanda girip yine çıkış zamanı çıkabilen ve her seferinde zamanlamayı tutturabilen bir kişi için zaten genel ekonomik durumun ne olduğu hiç de önemli değil zaten kazancını katlamış olur hatta kriz bu tarz kişiler için bulunmaz bir nimettir !! ama dolar alıp sürekli artsın ben köşe olayım reel sektörden enflasyondan bana ne tl ci nin parası erisin ben kazanayım demek eşyanın tabiatına aykırı o zaman herkes dükkanı kapatsın dolar alsın ! bu şuna benzer 10 marketin olduğu bir semtte 11.marketi açıp tüm müşteri bana gelecek diğerleri batacak diye hayal kurmaya benzer !

2. Muhtarların SGK pirimlerini içişleri bakanlığı karşılayacakmış....
    İçişleri bakanlığı nereden karşılayacak...
    Ek bütçe isteyecek...
    Ek bütçeyi kim finanse edecek...
    Ben !!!!

Kimin parasını kime veriyorsun....Oy toplamak uğruna yapılmadık şaklabanlık kalmadı...

Referandum sonrası bunların acısı çıkacak seçmen tavlamak için bedava dağıtılan paralar enflasyonu arttıracak....
    Faizlere baskı devam edecek.....
    TL yatırımcısının varlıkları mum gibi eriyecek...
    Bir akıllılık yapıp 18-20%'lere çıkarlarsa ne ala....durumu kurtarırlar....
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bugün bu sayfalarda bir yerlerde daha okudum benzerlerini..

İnsanlar dışarıda Allah Alah diyor..acından öldürecekmisiniz insanları..

Dengeli olmak lazım..değil mi Dudu abi..
    Insanlardan bana ne buradakiler dolar alirken hangi icgudu ile hareket ediyorlarsa ben de oyle hareket ediyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Dünyanın yarısını her zaman ,dünyanın hepsini bir zaman aldatmak mümkündür fakat bütün dünyayı her zaman aldatmak mümkün değildir. M.K.Atatürk

Referandum da ona layık olalım aldatılan yarıyı da kurtaralım elbirliğiyle.

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Muhtarların SGK pirimlerini içişleri bakanlığı karşılayacakmış....
    İçişleri bakanlığı nereden karşılayacak...
    Ek bütçe isteyecek...
    Ek bütçeyi kim finanse edecek...
    Ben !!!!

Kimin parasını kime veriyorsun....Oy toplamak uğruna yapılmadık şaklabanlık kalmadı...

Referandum sonrası bunların acısı çıkacak seçmen tavlamak için bedava dağıtılan paralar enflasyonu arttıracak....
    Faizlere baskı devam edecek.....
    TL yatırımcısının varlıkları mum gibi eriyecek...
    Bir akıllılık yapıp 18-20%'lere çıkarlarsa ne ala....durumu kurtarırlar....
    Desene !!!
    Ayvanın büyüğü heybede...!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İki çay 6 tl üstelik bir de beş dakikkada bir başına dikilip çay içermisiniz diye tekrar tekrar soruyorlar. İnsanı rahatsız ediyorlar. Başıma çok geldi.
    Dedim ya ben de parkta oturacagim.
    O zaman kimse taciz edemez.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yazdıklarım malum trolle acı koymuş,bu mallar dört senede %105 deval olduğunu görmez ama burada kafası çalışan ky e saldırmaktan geri durmaz. şimdi bu diyor ki dolar löp löp düşecek. bende diyorum ki yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır!
    Yabancı para birimi asla bir yatırım aracı olamaz, eğer oluyorsa bu ekonominin kötü gidişinden olur. Doların en kötü ihtimal enflasyon kadar getirisi olur. Kısa vadede zarar yazıyor olsa bile orta vadede kendini toparlar. Örnek 3.90 sevilerinden dolar alan arkadaşlar zarar konumunda ama sabırlı olurlarsa o zarar da çıkar. Çünkü faiz arttırmaya dirençli bir yönetim var. Doların hareketinde yabancıların tavrı da çok önemli. Para girişi ya da çıkışı kuru etkileyen faktördür. Hep beton deniliyor ya; ekonominin bu durumda olmasının en önemli nedeni istihdam yaratacak yatırımlarım yapılmamış olmasıdır. Eğer tl mevduatları enflasyon karşısında sürekli erime konumunda olursa en tutucu mevduat yatırımcısı dahi dolara dönebilir. Piyasa şartları eninde sonunda uygulanmak mecburiyetinde kalınacaktır. Emir demir ile ekonomi yönetilemez. Alım gücü düşerken enflasyon yükselişini sürdürüyor. Sonuç bizi zor günler bekliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Desene !!!
    Ayvanın büyüğü heybede...!!!
    Turp degil miydi o?
    Ama ayva bize daha cok gider.
    Haklisin bu konuda.