
Originally Posted by
kıranaliz
selamlar arkadaşlar;
Ben 2-3 hafta önce başladım ufak ufak alımlara belirli bir maliyetim oldu. Umarım forumdaki diğer arkadaşlarda en kısa sürede kara geçerler.
Bugün şirket yatırımcı ilişkileriylede görüştüm. Bizde hisse fiyatından rahatsızız gerçeği yansıtmıyor dedi. Bende o zaman biraz daha alım yapın dedim. Arasıra alanlar oluyor diyor -o da hisse fiyatlarını takip ediyor- ama bu alanlar kısa vadeli al satçılar dedi. Ben biraz daha uzun vade düşünüyorum en azından 1 temettü alana kadar.
Bugünde tesadüf 6 aylık kar geldi vergi dairesine sunulan 20 milyon tl. Hisse başına 1 tl. 2 çeyrek daha bu kadar açıklasa yıl sonunda 40 milyon tl ve hisse başı yaklaşık 2 tl kar olur şahsi görüşüm tabiki.
10-10,85 arası alımlarımı yapıyorum imkan buldukça. Hisseyi farketmemin sebebi 31 temmuzdan sonra Citibank ve Osmanlı menkul alımları biri 80 bin biri 70 bin lot almış ortalamaları 10 70 civarı. Bugünde satışta değiller sadece onlarla beraber alan teb yatırım bugün satış yapmış şuana kadar 14 bin lot. Yani aldığından fazla satmamış. Bilanço net gelsin daha sonra yine fırsat bulursam yazarım.
Benim genel olarak görüşüm bu karlılık devam ettiği sürece olumlu ama tahta halen derin değil. Halka arz fiyatından alan yada yüksek maliyeti olan arkadaşlar vardır elimden geldiğince hissede olduğum sürece yardımcı olmaya çalışırım alanlar satanlar konusunda.
Herkese hayırlı günler dilerim.
Yer İmleri