HEKTAŞ GRAFİK.jpg
Cautionary Bandı Hektaş
Cautionary Hocama Saygılar
HEKTAŞ GRAFİK.jpg
Cautionary Bandı Hektaş
Cautionary Hocama Saygılar
Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır
Hocam sen bana diyorsun bende sana ikimizin arasındaDiğer arkadaşlar farklı anlamlar çıkarmasın.
Burası sadece cautionary Hocam için özel yazılmıştır. " Hocam dahada ileriye gideyim sinyal mükemmel çalışmış""
10,80 kırılırsa hocam sizin nazar değecek, DOLAR sabah piyasayı vurabilir buda sebebi olabilir.
Saygılar
Batuhan
Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır
Sn Miriel
Cautionary hocam kullandığı bir yöntemi bilgi vermek amacıyla açmış olduğu bu başlık altında bizimle paylaşmış . Endekstede çalışır hissede de çalısır gibi herhangi bir iddiası olmamıştır. Bu durum tamamen cautionary hocam ve ben arasında geçmiş bir konuşmadır.Ben kendisine uygun olduğumda hisse bazında da bakacağımı söyledim. Kendisi bakıp buraya kendince yorumlayarak grafiğini koymuş. Bu konuşmayı biz özelden de yapabilirdik. Buradan yapmayı tercih ettik.
Cautionary bandı hipotezini birazda şaka amaçlı şahsına karşı ben kullandım. Hala sözümün arkasındayım. Bu benim için artık bir hipotezdir. Ben kendi bakış açımda bakarım yorumlarım. Tüm kişisel yorumlamalarımızın bilimsel açıklama zorunluluğu veya ispat zorunluluğu yoktur. Adı üstünde yorumdur. Ne benim ne de cautionary hocamın bunun bir hipotez olduğunu sizlere savunacak değiliz, Adı üstünde yatırım tavsiyesi değildir.Size uygun değilse önemsemezsiniz olur biter.
Eminim siz daha iyi bilir açıklarsınız, Teknik Analizde eğer kullanılan bir indikatör her durumda çalışmış olsaydı diğer indikatörlere ihtiyaç olmazdı değil mi ? O zaman, herkes tarafından kabul görmüş tek bir indikatörün olmaması aslında tüm indikatörlerin sadece bir işaret olduğu lakin devamında kesinleşmiş bir sonuç olmadığıdır. Bu durum böyleyken, benim Cautionary bandı hipotezi dediğim olguda, benim yorumuma göre bazen mükemmel çalışacak, bazende çalışmayacak, belki bir hissede daha uygun olacak, yatay giden hisse için çalışmayacak yada sizin yorumunuza göre hiçbirinde çalışmayacak, önemsiz olacak. Hepimiz kendi yorumlarımızı yapıp yolumuza devam edeceğiz.
Ben şahsım adına Cautionary hocamdan çok şeyler öğrendim. Herşeyden önce bakış açımı değiştiren kişilerden birisidir, diğeri Dudu Hocamdır. Cautionary Hocamın başlığı tartışmalar sebebiyle kapandığında hepimiz üzüldük. Cautionary Hocamın çağrısı üzerine sadece izlerken, yorum yapma zorunluluğu hissettiğimden geldim kendimi tanıttım sizlere, eminim şu anda bile sessiz çoğunluk bizim bu yazışmamızı okuyacaktır. Ben şahsım adına sizden de bir şeyler öğrenmek isterim. Ben sizden alacaklarımı da kendi süzgecimden geçirir onlardan faydalanırım.
Hep beraber bol kazançlar dilerim.
Batuhan
Yer İmleri