Sayfa 365/1252 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Orada olması gibi bir şart yok..
    var, oradaki otoritelerle bir bağlantısı olması gerekiyor, neden ziraat ya da vakıf değil de halkbank kullanıldı iran ticaretinde?

2. tv internet te okudugum bazı kose yazarlarına gore bu papaz olcak sahıs evanjelist mis ( o kelimenin ne halt oldugunu bilmiyorum ) abd de halkın buyuk cogunlugu evanjelist toplum oldugu icin trampetin yaklasan secimlerde bu kesimin oylarını almak icin evanjelst papazı bu kadar on plana cıkardıgını falan yazıyorlar o yuzden bu baskıyı yaptıgını yazıyorlar yani bizde nasıl secim yatırımı yapılıyorsa bazı seyler trampetin de bunu yaptıgını falan yazıp ciziyorlar ...olan halka oluyor bakalım ne gibi zamlar yiyecegiz birkac gune.....mb evvelsi gun sıkılastırma yaparım demisti enflasyon artarsa enflasyonun artacagı acık bakalım sozunde durupta yapacak mı ..kurdaki %10 luk artıs enflasyonu %1.5 yukarı cekiyordu 1 aydır %10 attı zaten yine kur .

3. Evet 20 li oran rica edelim lütfen

4. Dolartl için en çok göreceği seviye bu sene için 5.20 li seviyelerdir diye analiz yaptım.Papaz sorunu diye lanse edilen işin bahanesi.Esas sorun s400 ler meselesi.Ancak kimse bu konu bile olsa bir müttefiğini kaybetmek öldürmek istemez.Bu nedenle doların ateşi 5.20 civarı tekrar 4 .80 bandına geri döner.

5. evanjelizm bir protestan hıristiyan mezhebidir...Yahudiliğe ve siyonizme çok ama çok yakındır...o nedenle trump israili çok çok sever...

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    tv internet te okudugum bazı kose yazarlarına gore bu papaz olcak sahıs evanjelist mis ( o kelimenin ne halt oldugunu bilmiyorum ) abd de halkın buyuk cogunlugu evanjelist toplum oldugu icin trampetin yaklasan secimlerde bu kesimin oylarını almak icin evanjelst papazı bu kadar on plana cıkardıgını falan yazıyorlar o yuzden bu baskıyı yaptıgını yazıyorlar yani bizde nasıl secim yatırımı yapılıyorsa bazı seyler trampetin de bunu yaptıgını falan yazıp ciziyorlar ...olan halka oluyor bakalım ne gibi zamlar yiyecegiz birkac gune.....mb evvelsi gun sıkılastırma yaparım demisti enflasyon artarsa enflasyonun artacagı acık bakalım sozunde durupta yapacak mı ..kurdaki %10 luk artıs enflasyonu %1.5 yukarı cekiyordu 1 aydır %10 attı zaten yine kur .

6. yeni vade dönüşlerinde bankalardan mutlaka 20'li oranlar isteyelim..

Alıntı Originally Posted by Stajyer Yazıyı Oku
    Evet 20 li oran rica edelim lütfen

syesilyurt Guest
    Hayatımda ilk defa bir yazıya cevap yazıyorum.
    Ama sıkıldım artık. Yukarıda yazdıklarınızın çoğu hiçbir bilgiyi içermeyen, sadece temenni yazısı.
    Gerçekte burada yazılan siyasi fikirleri hepsi temenni yazısı.
    Faiz oranları ise gerçek.
    O yüzden lütfen gerçeklerden ayrılmayalım.
    Saygılar...

Gosterge 2. Vitese gecti 22,09

Sayfa 365/1252 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •