Koyu akp li meslektaþlarým ev üstüne ev alýp tüm sermayeyi emlaða yatýrýrken ben tek ev aldým
Þimdi en koyularý bile yýllýk %25 faizle nasýl ihtiyaçlarý karþýlýcaz diyolar.. faizleri artýrýrlarsa küçük orta esnaf diye birþey kalmaz
Çünkü tr de tüm özel sektör nerdeyse vadeli iþ yapar. Müþterisinden aþdýðý çeki senedi gider kýrdýrýr veya bankaya teminat verip kredi alýr. Þu an alayý durmuþ vaziyette.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
özellikle türkiyede kredi kartý kullanmak lazým. kredi kartý ekstrenizin yarýsýnýn faizi kadar getirisi olur. 1000 tl ekstreniz varsa bugünkü faizle 1000 tl/2*%1.3=6.5 tl her ay kazanýrsýnýz.
ayrýca banka kartlarýnýn kopyalanmasý mümkündür (manyetik þeridi kopyalarlar) ama çipli kredi kartlarýný kopyalayamazlar. bu bakýmdan güvenlidir de.
her bankanýn aidatsýz kredi kartý da vardýr, talep etmezseniz söylemezler...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Doðrudur ama etrafýma baktýðýmda kontrollü kullanan çok az nasýl olsa kart var deyip ihtiyacý olmayanida alýyor insanlar sonra ödeyemeyince o borcu baska bir borç ile kapatmaya çalýþýyor .....esya gibi büyük alýmlarda mantýklý olabilir taksitle ödendiði için ama gýda da bana saçma geliyor misal 100 liralýk gýda aldim diyelim ben bunu 1 haftada bitiriyorum ama 3_4 ay taksitini ödüyorum mesela ...bu bana mantýksýz ve zor gelir ....ayagini yorganýna göre uzat sevdigim bir atasozudur devirde tam o devir su an.. düzgün yazmaya dikkat edebildiðim kadar etmeye calisiyorum arada karýþýyor![]()
Dogrudur ..Ben iþ hayatimdada kendi özel hayatimdada olduðu kadar nakit çalýþan biriyim o bakýmdan bana uygun degil...arkadaþýn geçenlerde kredi kartýný kopyaladilar 3500 TL çektiler ...birkac ay önce yeni cipli kimlik kartlarýnýn sahtesini yapanlarý okudum internette...bunu yapabiliyorlarsa sanýrým cipli kredi kartinida kopyalayabilirler belki kullananlar önlemini aliyordur sanýrým kullanmadýðým için bilgim olmayan konular ..iyi aksamlar
Yer Ýmleri