Sayfa 373/1252 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    enflasyonumu indirmek için artık salkım domatesten rio domatese düştüm eski kaşardan yeni kaşara indim ama hala sizin enflasyon tahmininize ulaşamadım hala yüksek
    Einstein ne demiş :0 risksiz bir poziyon alan kişi aslında en fazla risk grubundadır demiş ..aslında en büyük hatamız sepet bile yapmamak ...yap portföyün %50 Sonu tl %25 altin %25 te yabancı para ..ama burdan pahalı ordan yüksek seviye diye bir türlü başaramıyoruz haaa bunu yapsakta zaten iki kuruş kâr gordumu bozarız...evvelki gün 4.90 den 45 bin dolar aldım...amacım p.teside ekleyip dolarımi 100 bine çıkarıp opsiyon yapmaktı ..volatil olduğu için dolar satarıma çok yüksek primler çıkıyor diye...rahip olayı patlak verince ben 45 bin doları bugün sattım ..karlı bi şekilde tabi tam 2 aylık faiz geliri elde ederek..şimdi olay şu yarın dolar belki 5.10 olacak büyük ihtimal ..anlatmak istediğim faiz karşılığını hesap edip hareket ettiğimiz için zararlı oluyoruz bazen..devamlı hiç satmadan dolarda duran kişiler mantalite acısından silmişler tl yi ....

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    devamlı hiç satmadan dolarda duran kişiler mantalite acısından silmişler tl yi ....
    forumun bu konusunda çokça "tl" kısaltması kullanılıyor. bu kısaltmayı bir yerlerden hatırlıyor gibiyim ama açılımı neydi unuttum...
    yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    burada detaylı bilgi var: https://www.fraudandchargeback.com/t...e-kartl-nedir/

çipli kart eğer yazılımında bir hata veya açık yoksa kopyalanamaz. manyetik kısmı kopyalanabilir. eğer bir banka çip özelliği kullanılmadan manyetik özelliğinin kullanılarak işlem yapılmasına izin veriyorsa o zaman risk vardır.
    dediğim gibi bilgim olmayan konular .. kullananlarda önlemini alır sanıyorum kendim maaş kartımı kullanırken kuytu yerlerdeki ATM leri kullanmıyorum kalabalık yerden veya direk banka önlerindeki ATM leri kullanıyorum kartı iteklemeden önce mekanizma falan var mı diye kontrol çekiyorum şifreyi girerken elimle kapatıyorum kendimce onlemim böyle .

4. Piyasa bugün gelen yarınki gorusme olumlu geçecek haberini önemsemedi 1 haftadır pacayi erken sivadigi için terse geldi piyasa ama bu sefer yok..yarın ki haber n'olacak direk ona gore yön cizecekler bide enflasyon var tabi %1.5_2 arası bekliyorum ..belki daha yüksekte olabilir ..her halükarda MB nin 17.75 ine çok yaklaşacak ya da esitlicek aşağı yukarı.. bu durumda reel faizde kalmayacak MB faiz artirmak zorunda

5. 2013 yılında iş hayatına atıldım. TL'yi 10günden uzun süreli tuttuğumu bilmem. Bitcoin TL'den daha stabil ve güvenlidir bana göre. (ki bunu da 2 senedir tutuyorum.)

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    En başından beri bu tarz serzenişler yapılıyor ama bir türlü önü alınamadı(karşı olduğum anlaşılmasın)...bu başlık böyle...yoksa çok sıkıcı olur.

Çare -> http://www.hisse.net/topluluk/showth...35#post2477235
    tam hatırlamıyorum.. en az 10 yıldır bu ve dolar başlığına yazar ve okurum. buralardan edindiğim bilgilerle ettiğim artı karı hesaplamak mümkün değil tabi, ancak oldukça fazladır. ben de elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışırım yıllardır. buradaki birçok forumdaş gibi.

bu başlıklarda sadece oran verilseydi teknik konuşulsaydı grafik paylaşılsaydı bunca yıl bu kadar takip edilen başlıklar olmaz, sıkıcı başlıklar olurlardı büyük ihtimal.. yönetim de bunun farkında olsa ki, b.ku çıkmadıkça bir yere kadar musamaha gösteriyor konu yakını/dışı muhabbetlere. olmadı palayla dalıyor zaten. kimi zaman da yönetime gerek kalmadan kişiler müdahil oluyor, konu kapanıyor.

buraya kadar herşey normal.. normal olmayan ise..

başlığa hiçbir katkısı olmayıp, sadece oran almak için okuyan birilerinin, yorumları atlamaya üşense de foruma üye olmaya üşenmeyip, ilk mesajında yılların başlığına ve müdavimlerine ayar vermeye çalışması. had bilmemesi.

can yücel’i andım bir an.. nur içinde yatsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    paramız erimeye devam ediyor.geçen senenin aynı sezonuna göre tayland da bariz bir türk azalması var.sudan ucuz olan bangkok artık biza paris oldu

2016 yazında 40 bahta aldığım keng man goon meyvesinin 3.3 tl olduğu dönemdi.şuan aynı meyveyi 6.15 tl te yiyorum.neredeyse yüzde 50 kayıp var 2 yılda.valla benim korkum kamboçya gibi bir ülkeye dönmemizdir.

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    2013 yılında iş hayatına atıldım. TL'yi 10günden uzun süreli tuttuğumu bilmem. Bitcoin TL'den daha stabil ve güvenlidir bana göre. (ki bunu da 2 senedir tutuyorum.)
    2013 doların şaha kalktığı tarih tam o tarihte işe atılmanız ve 10 günden fazla tl tutmamanız şans zeka öngörü gibi özelliklerin hepsinin sizde toplandığını gösteriyor ne mutlu size bize de şans dileyin lütfen

Sayfa 373/1252 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •