Sayfa 477/774 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    vayyy başıma gelenler,
    nerede koydum 3 tane yazıyı,
    başıma bunların geleceğini bilseydim koymazdım.
    gerçi sildim.
    koyduğuma kayacağıma pişman oldum.
    millet günde 40 tane yazı koyuyor,
    kimsenin gıkı çıkmıyor,
    bizi bekliyorlarmış.

Burada yazanlara HIYAR demeye getirirsen başına gelir bunlar.

Millet günde 40 tane yazı yazsa bile senin gönderi sayına ulaşamaz... Kendinle çelişiyorsun... Yazdıkca da batıyorsun..

Sen takas-Pasta dağıtmaya devam et..

Hadi.. Hadi...

2.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    Hiç şüphesizki mülk ALLAH,ındır..

çıkar için bir yudum menfeat için onun ayetlerini satanda alçak ve namussuzdur zulüm eden zalim kadar zulüme karşı koymayanda melundur şirkçi reziller sizi ...
    Beni şirk ile itham ettin, ayeti sattığımı iddia ettin. Ahirette görüşürüz. Varsa salih amellerin talibim. .

mülk Allah'a aittir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Burada haklı olan delikan,dır cefaks haksızdır.Cefaks,ın şunca yazısı var hiç düşüncesini belirttigini görmedim hep kopyala yapıştır ve gönderinin kopyalanıp cevaplanmasını istemiyorsan göndermeseydin..
    Sn AUDİ+, teşekkür ederim.

Haklı çıkmak peşinde değilim..

Haksızlık karşısında susmamak peşindeyim..

Çünkü o susturma peşinde...

Susmam.. Biliyorum ki, susarsam sıra bana gelmiştir.. Bertaraf olma sırası..

4.  Alıntı Originally Posted by erkam Yazıyı Oku
    Beni şirk ile itham ettin, ayeti sattığımı iddia ettin. Ahirette görüşürüz. Varsa salih amellerin talibim. .

mülk Allah'a aittir
    Hiç sanmıyorum görüşeceğimizi ilk ayet ilk emir olan oku diyen RABBİM,e yeminler olsunki haksızın ve adeletsizliğin yanında olmadık hadi cevapla hadi savun daha dün abd seri katil abd suriyede yatsı namazını kılan insanları vurdu varmı bir ey Amerika diyen biz abd askerlerinin Müslüman kardeşlerimizi katlederken ona duacı olanlardan diğil onun karşısında olanlardanız ALLAH sizi ıslah eder ve akıl fikir verir İNŞALLAH..

Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    Hiç sanmıyorum görüşeceğimizi ilk ayet ilk emir olan oku diyen RABBİM,e yeminler olsunki haksızın ve adeletsizliğin yanında olmadık hadi cevapla hadi savun daha dün abd seri katil abd suriyede yatsı namazını kılan insanları vurdu varmı bir ey Amerika diyen biz abd askerlerinin Müslüman kardeşlerimizi katlederken ona duacı olanlardan diğil onun karşısında olanlardanız ALLAH sizi ıslah eder ve akıl fikir verir İNŞALLAH..
    orda ne olduğunu tam anlamamışsın galiba
    adam kimyasal silah kullandı kendi halkına Amerika göstermelik de olsa bir üssünü vurdu
    yoksa lanet olsun amerikasına da rusuna da

6.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    orda ne olduğunu tam anlamamışsın galiba
    adam kimyasal silah kullandı kendi halkına Amerika göstermelik de olsa bir üssünü vurdu
    yoksa lanet olsun amerikasına da rusuna da
    Bırak kardeşim hala bu dümenleri yiyormusunuz saddamda da kimyasal silah vardı hesapda sonra pardon yokmuş dediler yalanmı 2013 de birleşmiş milletler araştırması var biraz okuyun araştırın bm kararı muhaliflerde de kimyasal silah olduğunu yazan karar var yapmayın ya yeter artık kim hemen saldırmışsa kimyasal silahıda o kullanmışdır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    adam kimyasal silah kullandı kendi halkına
    hocam.. rumenigge hocam..

Bir kaç yıl önce BM kararıyla bu adamın elindeki kimyasal silahları ABD toplayıp imha etmemiş miydi..

Nerden çıktı bu kimyasal silahlar.. ?

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 477/774 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •