Sayfa 447/777 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Ha bu arada çağrışım yaptı..

En son buralara ''thejack'' nickli arkadaş uğramıştı..dolar 22-29 ay 4,08-4,93 arası sabitti..4,93 geçse bile mümkünatı yoktu, tekrar gerisin geri banda geri dönecekti..

Nelerini gördü bu başlıklar, hepsi düzelip gitti..

2. Bende yavaştan aranıza katılıyorum yüzde 10 dolardayım bulaştık sonunda bizde

Albayrak, şunları söyledi:

"OVP'nin katılımcı düzeyde yoğun bir çerçeveyi, yeni vizyonu, küresel dönüşümü doğru okumayı, çok net ve somut hedefler ile politikaları ortaya koyması gerekiyor. Makroekonomik tahminlerle alakalı grup çalışmaları başladı.

"Faizler aşağı inecek"
    "Öncelikli hedefimiz enflasyon ve faizdeki düşüş" diyen Albayrak, "Faizlerin aşağı yönde inmesini önümüzdeki dönemde göreceğiz" şeklinde konuştu.
    Şu koyuyla gösterilen bölümlerde bile gönül kitabından seçmeler görünüyor..nasıl küresel dönüşümü okunupta faizlerin düşürüleceği söylenir ki..

Allah aşkına, ciddi bir sıcak para stoğu üzerindeyken ve 450 milyar dolar borçla bu faizler nasıl düşer..hadi onu geçelim, globalde faizler arttıyorken sen faizleri nasıl düşüreceksin..ha gariban Tl mevduatcısının faizini belki düşürürsün, o başka!!

Aşağıda ülkelerin tahvil faizleri 4 yılın en yükseğinde..FED durmadıktan sonra içeride faizleri nah indirirsin..

Buda Temmuz ayları itibarıyla EM Bondlarına giren paralar;

Geçen sene Temmuz ayına kadar bu rakam 174 milyar dolarken, bu sene Temmuzda aynı rakam 120 milyar dolara düşmüş..gidişata bakılırsa belliki dahada azalacak..

Şurası açık ki dolar sıkılaştıkça EM'lerden para çıkışı yada azalışı devam ediyor..bono, borsa vb..

Malum biz sabıkalıyız, bu rakamlar bizlerde daha azını (az girişi) ifade eder..birde sen globalde faizler artarken faizleri düşürmeye kalk..oldu gözlerim doldu..

Bu müdürde düzelecek..

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bende yavaştan aranıza katılıyorum yüzde 10 dolardayım bulaştık sonunda bizde
    Hoş geldin sevgili Bahri..geç oldu güç olmasın..vede yatırım tavsiyesi olmasın..selamlar..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Hoş geldin sevgili Bahri..geç oldu güç olmasın..vede yatırım tavsiyesi olmasın..selamlar..
    yavaş yavaş söylemlerden benim savunduğum tezlerin yeni dönemde çöp olduğunu anladım sihirli yöntemlerle enflasyonla mücadele edileceğini hissettim
    Yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    https://www.facebook.com/OsmanOzturk...1399394605031/

Ne yer ne içer bunlar...

Resmen kafayı yemişler...