Sayfa 385/1252 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Yüzde 10 dolara geçmiş bulunmaktayım
    Yatırım tavsiyesi değildir
    Affiniza siginaraktan 3lerden almadiginiz dolari kactan alarak ne kadar zarar ettiniz? Bu cesaretinizden dolayi sizi tebrik ederim her tl ci bu orandan sizin gibi dolara gecemez sahsen ben artik dolarin kur fark oynakligini artik bunyem kaldirmiyor umarim dolar duserde vatandaslarimiz bir soluk nefes alir piyasa berbat otesi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Affiniza siginaraktan 3lerden almadiginiz dolari kactan alarak ne kadar zarar ettiniz? Bu cesaretinizden dolayi sizi tebrik ederim her tl ci bu orandan sizin gibi dolara gecemez sahsen ben artik dolarin kur fark oynakligini artik bunyem kaldirmiyor umarim dolar duserde vatandaslarimiz bir soluk nefes alir piyasa berbat otesi

Bahri anladığım kadarıyla %10'luk bir meblağ ile kasko yapmış. Kasko yapan ah bu sene arabayı neden bir yere toslamadım param boşa gitti demez. Kaskocu pek seviyeye al-sat zararına bakmaz. Merkezin tek çekinmesi gerken kesimde budur. Kaskocular. Bugün %10 ile kasko yapan yarın %20-30 lara çıktığında merkez bankasının yapabileceği hiç bir şey kalmaz.
    Türk lirasının kaskosu ve kaskocusu tcmb'dir. Tcmb bu görevini ihmal etmeye başladığında kaskocular haklı olarak kendilerine kasko yapacak başka bir sigortacı bulurlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Yüzde 10 dolara geçmiş bulunmaktayım
    Yatırım tavsiyesi değildir
    hayırlı olsun sn bahri.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku

aldığım çok ufak bir mebla artık olaya kar zarar olarak bakmıyorum doğadaki her canlının bir korunma içgüdüsü vardır benimki tamamen o ! asla full dolara deçmem tl her zaman ana yatırım aracım olarak kalacaktır ! ancak bundan sonra benim düşündüğüm tarzda bir enflasyon mücadelesi olmayacağını düşündüğümden ufaktan dolara geçtim ! yaptığım olay kendimi psikolojik olarak rahatlamak ! ayrıca umarım dolar çok düşer ben zarar edeyim biraz buna razıyım

5.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    hayırlı olsun sn bahri.
    sağol ahme biraz geç oldu ama en sonunda ufaktan bulaştık bizde !

6. hükümet döviz kurunun seviyesinin en uygun değerini bulmaya çalışıyor,

en etkili yöntem olarak dış ticaret cari açığı verisi,

cari açık istenilen yada makul kabul edilebilecek seviyede görürse.

kurun oynaklığını durdurmak için harakete geçeçektir.

işte o zaman faiz silahını kullanır,
    ROM oranlarıyla oynar vs. vs. vs.

Lüks tüketimin belini kıramadığı sürece dövizi uzaktan seyredecektir.
    ekonomi tüketicilerin tüketme eğilimiyle şekillenir.....
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bahri anladığım kadarıyla %10'luk bir meblağ ile kasko yapmış. Kasko yapan ah bu sene arabayı neden bir yere toslamadım param boşa gitti demez. Kaskocu pek seviyeye al-sat zararına bakmaz. Merkezin tek çekinmesi gerken kesimde budur. Kaskocular. Bugün %10 ile kasko yapan yarın %20-30 lara çıktığında merkez bankasının yapabileceği hiç bir şey kalmaz.
    Türk lirasının kaskosu ve kaskocusu tcmb'dir. Tcmb bu görevini ihmal etmeye başladığında kaskocular haklı olarak kendilerine kasko yapacak başka bir sigortacı bulurlar.
    her zaman ki gibi mükemmel şekilde açıklamışsın üstad !

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    her zaman ki gibi mükemmel şekilde açıklamışsın üstad !
    eyvallah bahri. Ayrıca Kasko nedir diye soranlar oldu:

Kasko: Sigorta yaptıranın kendi hatası ile ortaya çıkan bir kazayı tazmin eden sigorta türü.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 385/1252 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •