Sayfa 446/1023 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Umut hocam bizim millet doları evde mi daha çok yoksa bankadamı daha çok tutuyorlar. Birde bankalar şahısların dolarını kendince bozabilirlermi bir keresinde kim yazmıştı hatırlamıyorum adamın birinin 3 trilyonluk dolarını bozmuşlar sonra affedersiniz halledeceğizfalan filan demişler. İnsanlar dolarını sizin gibi evde yastık altı yapsalar sen o zaman gör bankaların halini.
    Bankaların müşterinin haberi olmadan Dolarını bozması falan hikaye eğer vekalet vermediysen hiç bir banka görevlisi senin Dolarına el süremez yaparsa da suç işlemiş olur ve sorumluluk tamamen bankaya aittir. Ben her hangi bir bankaya değil sisteme güvenmiyorum , bu kadar dış borç yükü altındayken biri çıkar milyar Dolar daha gavur parası ile borçlanıp kanal İstanbul yapacağız der sonrada dalga geçer gibi yastık altı Dolarlarınızı Tl ye döndürün derse ben nasıl o sisteme güvenip yastık altından çıkayım !

2. faizi geçtim bi papaz davasına kaç şirket batacak. halkbanka ceza gelmesin diye pazarlık yaparken 20 halkbanklık zarar çıkacak, sonunda halkbankı da kurtaramayacaklar. şark kurnazlarından bu kadar derin strateji çıkıyor.

3. DOLAR,

AYLIK VE 5 SENELİK,

özet le...

4.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    faizi geçtim bi papaz davasına kaç şirket batacak. halkbanka ceza gelmesin diye pazarlık yaparken 20 halkbanklık zarar çıkacak, sonunda halkbankı da kurtaramayacaklar. şark kurnazlarından bu kadar derin strateji çıkıyor.
    Şuan en büyük sıkıntı bu. Abd henüz ekonomik yaptırımlara başlamadı umarım başlamaz. Başlaması için hiç bir sebeblerinde yok aslında. Reis-i iyice gözden çıkartılarsa her türlü puştluğu (ceza, yaptırım vesaire) yaparlar ama.

5. Dediğim gibi,Bloomberg ana haber bültenine Reis in bir numaralı adamı ekonomist Cüneyt Paksoy u çıkartarak 100 günlük eylem planını yalıyor..
    Yala yala
    İyi yala belki parlatırsın Bloomberg...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. ''ABD TÜRKİYE`Yİ İŞGAL İÇİN 70 MİLYAR DOLAR BÜTÇE AYIRDI.
    McGurk geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasıyla Türkiye aleyhine yürütülen çok kapsamlı bir operasyonu da açığa çıkarmış oldu.

ABD, esas amacı Türkiye’yi “terörizme yardımcı devlet†olarak tanımlamak olan bu operasyonu tüm hızıyla sürdürüyor.

Amerika’nın ulusal güvenlik camiasının her biriminde Türkiye aleyhine bir hava var ve hepsi de “acilen bir şeyler yapılması gerektiği†düşüncesinde.

Her biri kendi tavrına bir kılıf da bulmuş.Örneğin, Savunma Bakanlığı, Rusya’dan alınacak S-400 füze savunma sistemini kendi karşı tavrının gerekçesi olarak öne sürüyor.

CIA, Obama döneminden devredilen dosyaları da devralmış, ayrıca bugünlerde Suriye sahasında YPG militanlarına verilen talimatta yakalanan her cihat bağlantılı kişiden Türkiye aleyhine bilgi toplanmasını ve bunların görüntülenmesini istemiş.

NSA ise dinleme kayıtlarıyla destek veriyor bu çabaya. Özel kuvvetler de Kürt sevgisi yüzünden neredeyse kör olmuş durumda. Dışişleri Bakanı’nı ise dinleyen yok.

Anlayacağınız, tüm ulusal güvenlik birimleri, Türkiye’yi teröre destek veren devlet konumunda göstermek için faaliyet gösteriyor.
    https://www.parlamentohaber.com/abd-...-butce-ayirdi/
    Dolarları altına çevirmek mantıklı olabilir.

7. Abd den yani bir atraksyon gelmediği sürece kur bir süre buralarda oyalanır.
    Bu arada bu abd borsası ne zaman düşecek her gün mü çıkar bir borsa.
    Adamlar yedi düvelle kavgalı borsası ve parası rallide her gün.
    Güçlü ve üreten bir ekonomi olmak böyle bir şey demek ki.

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Şuan en büyük sıkıntı bu. Abd henüz ekonomik yaptırımlara başlamadı umarım başlamaz. Başlaması için hiç bir sebeblerinde yok aslında. Reis-i iyice gözden çıkartılarsa her türlü puştluğu (ceza, yaptırım vesaire) yaparlar ama.
    reisi gözden çıkartırlarsa yapabilecekleri çok daha basit şeyler var, bütün bir ülkeyi yakmak mantık dışı. ben abd'nin gerçekten ambargo yapmak istediğine veya yapacağına inanmıyorum zaten piyasada inanmıyorki dolar sadece 5.1'i gördü. ama bu bile çok kötü türkiye için.

zaten halkbankasına da ufak bir ceza vermeyi kabul etmişler reis hiç ceza olmayacak diye caymış son anda yoksa halkbankı bile sıkıştırmak istemiyorlar. ha bu ülkeyi batırmamayı istemelerinin sebebi kara kaşımız gözümüz değil, türkiye iran ve rusya aksine hem ab hemde abd ile çok içli dışlı. olası bir kriz önce avrupa bankacılık sistemindeki çürükleri (unicredit, BBVA, vs.) sonrada tüm dünyayı sarabilir. o yüzden gerçek bir ambargo değil kasımdaki seçimlere kadar show yapacak trump. ama türkiyenin bu showa dahi dayanacak gücü yok.

davul bile dengi dengine demişler.

Sayfa 446/1023 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •