Sayfa 463/1023 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

ABD yaptırımları sürecek, yatırımcılar tedirgin
    100 günlük icraat programının tanıtımında Türkiye`nin ekonomik savaşla karşı karşıya kaldığını öne süren Başkan Erdoğan haksız değil. Bloomberg ve haberi […]
    Gazete, Temmuz ayı enflasyon rakamının yüzde 16`yı geçmesine rağmen faizin yüzde 17.75`te kaldığını ve Erdoğan`ın faizin yükselmesine engel olduğunu, bu yüzden enflasyon düştükten sonra değerli kağıtlardan geriye elinde asgari gelir kalan yabancı yatırımcıların Türkiye`den çekildiğini, yabancı sermayenin kaçtığını yazdı.

Umutabi` nin notu: %18 lik gecelik faiz var yatır paranı bankaya yan gel yat recep diyen vincente forumdaş burayı iyi okusun

Alman gazete yorumlarını iflas hatırlatmasıyla şu şekilde sonlandırdı: ``Türkiye`nin bu en zayıf, en savunmasız noktasını ABD yönetimi kasten bariz şekilde kullanıyor. Senato`daki yaptırımlar kabul edilirse tam da ülkeye yabancı sermaye akışını hedef alacak. Bu akış durursa Sören Hettler`in öngörüsüne göre basit şekilde liranın değer kaybıyla sınırlı kalmaz, ödemeler dengesi krizi riski artar. O zaman iflaslara ve ödemelerin yapılamaması noktasına gelinir ki devlet de kendisini bu durumda bulabilir, bankalar türbülansa girer ve insanlar birikimlerini kaybedebilir.``

Umutabinin korktuğuda altı çizili yorum.
    http://www.paraanaliz.com/2018/forex...edirgin-25106/

Ben sadece BİZE PARA AKITAN gaffurların ! biz hakkında ne düşündüklerini paylaştım, bunlar olur olmaz bilemem ,kimseyede olur yada olmaz diyemem ama lakin eğer olursa da bu duruma gelmemizde en ufak suçu olmayan bendenizin yemeyip biriktirdiği tasarrufların BADEM edilmesini kimse kusura bakmasın kabul edemem , işte o nedenle de kendi tedbirimi kendim alırım ve taraflı olarakta bu ahval ve şerait altında Dolarda yükseliş kaçınılmaz derim.

2. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, Brunson krizinin ardından ABD'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün ABD'deki mal varlıklarını dondurma kararına karşı mütekabiliyet ilkesi çerçevesinde yanıt vereceklerini söyledi. Erdoğan, ABD'nin içişleri ve adalet bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarını donduracaklarını açıkladı

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Hepsine bakiyorum benim gordugun yuzde 20-25. Kirk iddiasi mevduatci ve partizanlarin hatali bakis acilarindan baska birsey degil.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ahaber izlemeyi bırakın beyne zarar veriyor düzelemiyorsunuz sonra

Enflasyon evlerde yaklaşık %40 tuik de 15 lerde işin ilginci çekirdektede 25 de diyor

Erdoğan : ABD`nin Halkbank`a hiç bir alakası olmadığı halde bir bedel ödetme yoluna gitmesini asla doğru bulmuyoruz .

Bu laftan siz ne çıkarırsınız ? Benim çıkarımım ceza kesildi, eyvah ki eyvah eğer benim anladığım gibiyse Tl ciler haberin geldiği günden itibaren bir kaç gün içinde Dolar karşısında bir %10 daha değer kaybını bilançoya eklesinler. Dolarda yükseliş kaçınılmaz ve haliyle beteri görmeden yeter olmaz.

6. H.sonu piyasalar kapalı iken olayın ne tarafa gittiği 2 taraftanda gelenlerle daha net göründü.

7. [QUOTE=bitpire;2483399]
     Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku

birader enflasyon sepetinde kaç senedir gıdanın ağırlığı azaltılıyor haberin var mı?
    Evet doğru 2 yıldır azalmış son liste bu şekilde!

2018 yılı TÜFE ana grup ağırlık seti:

1 Gıda ve alkolsüz içecekler 23,03
    2 Alkollü içecekler ve tütün 5,14
    3 Giyim ve ayakkabı 7,21
    4 Konut 14,85
    5 Ev eşyası 7,66
    6 Sağlık 2,64
    7 Ulaştırma 17,47
    8 Haberleşme 3,91
    9 Eğlence ve kültür 3,39
    10 Eğitim 2,67
    11 Lokanta ve oteller 7,27
    12 Çeşitli mal ve hizmetler 4,76

8. ABD’den Türk ürünlerine vergi adımı
    Donald Trump yönetimi ABD'ye gümrük vergisi olmadan giren Türk ürünlerini vergilendirmek için gözden geçirme kararı aldı. Ürünler arasında, otomotiv yedek parçaları, mücevherat ve doğal taş bulunuyor.
    ABD Ticaret Bakanlığı temsilcilerinin inceleyeceği ürünlerin ithalat kalemi arasındaki hacmi 1.66 milyar dolar olarak değerlendiriyor.

Retuers’ta yer alan habere göre GSP programı adı altında, otomotiv yedek parçaları, mücevher ve doğal taş gibi Türk ürünleri ABD’ye vergisiz olarak giriyordu.

'BRUNSON'LA İLGİSİ YOK'

ABD Ticaret Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada vergisiz ürünleri inceleme kararının rahip Andrew Brunson’ın Türkiye’de tutuklu olmasıyla alakalı olmadığını söyledi.

İKİLİ TEMASTAN SONRA

ABD Ticaret Bakanlığı’nın inceleme kararının Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD’li mevkidaşı Mike Pompeo arasındaki görüşmeden saatler sonra alınması dikkat çekti.

ABD Ticaret Bakanlığı sözcüsü Türkiye’nin ABD ürünlerine karşı getirdiği ek gümrük vergilerine cevap olarak inceleme başlatıldığını ifade etti.
    Gümrüksüz vergi tarifesi (GSP) ABD’nin en eski ticaret programlarından biri. Türkiye 120 ülkenin dahil olduğu bu programın üyelerinden.

Sayfa 463/1023 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •