Apple’ın piyasa değeri aşağıdaki firmaların TOPLAM değerinden fazla...
- Boeing
- Toyota
- McDonalds
- Nike
- Volkswagen
- General Motors
- Airbus
- Adidas
Apple’ın piyasa değeri aşağıdaki firmaların TOPLAM değerinden fazla...
- Boeing
- Toyota
- McDonalds
- Nike
- Volkswagen
- General Motors
- Airbus
- Adidas
apple insanların bilgisayar teknolojisi konusundaki cehaletlerini ve gösteriş budadalıklarını kullanmayı çok iyi bilen bir firma. 1980'lerden beri bu böyle. her çıkardıkları ürünü fahiş fiyata satarlar ve kullanıcı ürünün ek özelliklerinde hep bu firmaya bağımlıdır. bence apple bu değeri hak ediyor, tok kapı sesli arabalar üreten vosvostan bile iyi beceriyor bu işleri...
yatırım tavsiyesi değildir.
Efsane filmdir the big short. Filmde yaşananlar olaylar birebir gerçektir ve ibretliktir. Maalesef bizde aynı durumdayız gerçeği görmüyor veya görmek istemiyoruz. Onlar bu krizden para basarak çıktılar, bizim onlar gibi para basıp krizden çıkma şansımız yok çünkü paramız abd parası gibi rezerv para değil.
Bu krizi önceden hissetmeyenler şimdi yeni yeni hissediyor tehlikeyi. Hadi gariban vatandaş bihaberde ekonomistlerin ve politikacıların bunu çok önceden öngörememesi tam saçmalık. Belki de hissettiler ama işlerine böyle geldi tatlı paradan dolayı.
Bela büyük eski krizlerle karıştırılmasın sakın. Eski krizler 1 sene sürerdi genelde bu kriz en iyi ihtimalle en az 5 yıl sürecek. Belkide krizle yaşamaya alışacak ülke uzun yıllar. Ona göre hazırlanmalı herkes.
Tarım, hayvancılık ve balıkçılık en gözde işler olacak önümüzde ki yıllarda.
Atatürk’ün dediği gibi köylü milletin efendisi konuma gelecek.
siz dolarin neden reklamini yapiyorsunuz,
dolar sizin umdugunuz yerlere gelse ulke komple batiyor.
iyi niyettli olan adam tl ile yatirim yapar, tl ile yasar, tl ile olur.
parasina taptiginiz adamlar bizimle endirekt savas halindeler.
ne kadar terorist capulcu varsa ekmegi , egitimi ve silahini dolarin sahibi veriyor ustumuze saliyor.
kaldiki taptiginiz dolar hic bir zaman size bir haltda kazandirmadi, kazandirmayacak.
dolar ilk harekete basladiginda butun bu ortamlarda soyledim.
dolar 2,9 bende 2.9 dan kront aldim diye.
benim kront 20 tl ye cikti.
bir seneden fazlada duzetmesini yapti simdi 11 lira sizin amerikan pacavranizda hala 5 lira.
tasarrufunu tl de tutan ulkesine kotuluk yapmiyor en azindan, az kazaniyor cok kazaniyor o ayri,
Yer İmleri