Sayfa 422/1252 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Tamam yılda 1200 tl kar var. Bu adam (mesela) hiç araba almaz mı? Bir yılda orta halli bir araba ne kadar artıyor dolar/Euro artınca? Arabası varsa benzin fiyatı artmaz mı dolar artınca?
    Almıyor veya arabayı kullanmıyor.Zaten trendin durgunluğa sebep olması,güven endeksi vs ölçümlerin yapılması bu yüzden.

2. Herkes vadeli altın mevduat hesabında sanırım.
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Gece gunduz hesabımdan "ach posta ekstresi" adi altinda bir kez kesinti yapılmış ufak bir miktar bu kesinti nedir bilen varmi?
    Banka sözleşmesinde, "ekstre gönder" i işaretlemediyseniz şubenizdeki MT' yi arayın ya da e-maille iade talebinde bulunun; hemen iade ediyorlar.

4. İş pörtföy para piyasası fonu mevduat eşdeğeri 20% nin üstünde.

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dolara geçmeyip yüksek kar elde etme imkanı var iken mevduata inanıp büyük zarar yazanlardan biriyim .sadece Nisan ayından dolara geçseydim 1 m civarı artı param olacaktı .
    Halada dolara geçmiş değilim .Tl mevduatda bekliyorum .
    Burda benim durumumda olan çok kişi olduğunu farkettim .Bu durumda dolardan kaçan fırsatı elde etmenin tek yolu bir arkadaşın bahsettiği gibi Borsa gibi geliyor banada.Borsada çoğu kağıt dolar bazında çok düşük.Google da aratınca bunlar tek tek yazıyor.Uzun vadeli bir portföy oluşturmayı planlıyorum.Elimdeki sermayenin 4 de 1 ni temettü getirisi olan ve döviz açısından güçlü ihracat yapan firmalara yatırmayı planlıyorum.Borsanın daha aşağılara giderse yine aynı oranda eklemeyi yine düşerse son kez alım yapıp 2-3 yıl tutmayı düşünüyorum.
    Ne dersiniz plan tutarmı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    tutmasına tutabilir ancak bu kadar kağıdı takip etmek zor olmayacak mı , onun yerine hisse senedi fonu neden düşünmüyorsunuz acaba

6.  Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Dolar mevduat faizi yerine, yaklaşık %10-%12 getirisi olan dolar bazlı 4-5 yıllık banka eurobondları daha cazip değil midir?
    ya banka ödeyemezse geri ? dünya göz mahvetti insanları. ayrıca ihtiycınız olduğunda parayı nakite çeviremezsiniz kolay kolay devlet eurobondu gibi
    Son düzenleme : lanxcelot; 06-08-2018 saat: 10:21.

7. Haftanın ilk oranı benden gelsin

ICBC

35 gün vadeli
    62.5k usd
    4.90 a temdit bağlandı.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 422/1252 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız