Sayfa 517/1023 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bu sayfa iyice nefret kusma seansına döndü. Biraz daha veriler üzerinden paylaşım yapsanız da biz de istifade etsek. Yoksa bu muhabbetler her kahvehanede var zaten.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Abicigim öfkeni gayet iyi anlayabiliyorum ama gerçekten pırıl pırıl zeki gençlerimiz var.
    Yazık olmasın onlara .

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Keşke ama bu ülkeye pırılı pırıl genç lazım değil hurafelerle yetiştirip öbür dünya ile kandırılıp sömürülecek insanlara gerek var. Böyle olmasını istemeseler ilim irfan okulları açmak yerine ölüden daha fazla imam hatip liseleri açmazlardı.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Pazartesi KARA PAZARTESİ olacak gibi bakalım heybeden bir şey çıkarıp ortalığı birazcık yatıştırabilecekler mi ! Ha yaptılar yaptılar yapamadılar bu hafta 3-5 daha topu diken, nalları havaya diken artık ne derseniz deyin şirketler görürüz.
    Márquez'in Kırmızı Pazartesi romanı gibi, yükseleceğini bile bile(ekonomik ve siyasi sebeplerden dolayi) izliyoruz dolari. Uçacak kaçacak demiyorum
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

4.  Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    Gençle 30 aylıkda hala yataydamıyız...
    dolar şu an taksici cemil modunda

5. Cüneyt PAKSOY :4.90 lara inmezse 5.25 ve 5.50(2 günlük ve haftalık kapanış olup 5.50'yi geçerse) 5.80 -6.20 konuşulur daha sonra 7 TL konuşulur dedi.ABD ile ilişkiler çok önemli dedi.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

6. Merkez Bankası ve ABD ile ilişkiler doların hareketini etkileyecek dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Keşke ama bu ülkeye pırılı pırıl genç lazım değil hurafelerle yetiştirip öbür dünya ile kandırılıp sömürülecek insanlara gerek var. Böyle olmasını istemeseler ilim irfan okulları açmak yerine ölüden daha fazla imam hatip liseleri açıyorlar.
    Abicigim ülkemin durumunu biliyorum sonuçta beni Fransız mürebbiyeler buyutmedi.
    Tek maaşlı zamanında gecekonduda yaşamış bir babanın çocuğuyum
    Mümkün olduğunca basta yakinimdaki insanlar olmak üzre uyarabildigim kadar insani uyardim artık uyarmaktanda vazgeçtim ama böyle giderse iktidar destekçisi ,muhalifi siradan ne kadar vatandaş varsa çok kötü etkilenecek.
    Yetişkinlere bir nebze uzulmeyebiliriz.
    Ya çocuklar ?
    Hiçbir şeyden haberi olmayan çocuklar ne olacak benim derdim bu.

Zengin zaten kriz ortamında daha da zenginleşir.
    Fakirlesen halkın emeğini , maddi varlıklarını çok daha ucuza alır .

Nesye mesele uzun.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8. Suni solunum cihazının fişini kim çekti lannn.

Ölüyoz galiba..

Ahaa öldük.
    Beyin fonksiyonları durdu.

Makarna serumu bağlayın hemen.

Sayfa 517/1023 İlkİlk ... 174174675075155165175185195275676171017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz