Sayfa 168/776 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yasinkaya Yazıyı Oku
    Acayip bir hafta olacagi kesin bakalim daha asagisi olacak mi
    1.93 e kadar yolu var

2. kendime o kadar kiziyorum ki.tahmin edemezsiniz.trade yapmis olsam simdiye coktan kara bile gecmistim.elimize yuzumuze bulastirim diye oylece bakakaldim
    .toplamda zarar 20.000 tl civari.

3. EmilGudea hocam döviz de görüşünüz nedir paylaşabilirmisiniz?

4. 2.10 istese 20 dk. Tavan yapar,ama......

5.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    kendime o kadar kiziyorum ki.tahmin edemezsiniz.trade yapmis olsam simdiye coktan kara bile gecmistim.elimize yuzumuze bulastirim diye oylece bakakaldim
    .toplamda zarar 20.000 tl civari.
    sn. kemal41 nasıl olur bilmiyorum fakat sakin kalmakda fayda var

6. Hissenin bugün gördüğü, görebileceği en düşük 2.06 fiyat seviyesi ile düzeltme dalgasını tamamlamış olması gerekir. Hafta boyunca yukarı yönlü hareket(küçük ihtimal) olmasa dahi fiyatın bu seviyelerde en azından konsolide olması gerekir. 1.74 fiyat seviyesinden başlayan 3 ncü dalga %61.8 ini geri vererek yeterince güç kaybına uğradı. Hissenin 1.97 fiyat seviyesine dahi görmesi daha önce grafiği verilen düşüş senaryosunu gündeme getirir. YTD.
    Teknik Analiz size fiyatın değil, kitlelerin davranışını gösterir. Bütün trendler, insanların birbirine aşıladığı duyguların üzerinde yükselir.

7.  Alıntı Originally Posted by EmilGudea Yazıyı Oku
    Döviz Lobisi spekülatörlere lirayı açığa satıp 5.25 i görünce çıkın tavsiyesinde bulunuyor. Her tarafta bu tür tiyolar/tavsiyeler dolanıyor.
    Maalesef TR nin korunma enstrümanları çok zayıf gibi görünüyor.

Ölümü gösrerip sıtmaya razı et misali.
    Teknik Analiz size fiyatın değil, kitlelerin davranışını gösterir. Bütün trendler, insanların birbirine aşıladığı duyguların üzerinde yükselir.

8. MSCI endeksi an itibarıyla %-6.12 eksi de.

MSCI Turkey EFT Endeksi, Türkiye de yatırım yapılabilirliği izlemek amacıyla BİST 100 de işlem gören 10 hisseden oluşmaktadır. Bunlar; Garanti bankası, Akbank, Bim, Koç Holding, Tüpraş, Sabancı Holding, İş Bankası, Halk Bankası ve Ereğli Demir Çelik, Turkcell hisseleridir. Endeks Nasdaq Borsasında MSCI Turkey EFT (TUR) koduyla işlem görmektedir.

Sayfa 168/776 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •