Sayfa 550/1023 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

bence bugün kiş artışta iranlılarında parmağı var dolara döndüler
    bir halt olacağı yok.

Yarın TR saati ile akşam 07.01 ABD İrana ambargosunu başlatıyor....Diğerlerinin Kasıma kadar süresi var galiba..........

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    İroniydi elbet arkadaşlar
    Forumu düzenli takip etmeyenler ironi olduğunu geç uyanıyor.
    Hatta bazıları ciddi ciddi cevap vermiş.[emoji4]

4. Arkadaşlar, durum vahim görünüyor.
    Bugün başımdan geçen bir olayı paylaşmak isterim:
    X bankada bulunan $20.000'i, Y bankaya transfer etmek istedim. Elden komisyonsuz olur diye, paramı çektim ve Y'ye gittim. "Cash dolar almıyoruz" dedi bireysel temsilci. Sebebini "Merkez Bankası" olarak açıkladı.
    "Yani..." dedim, "Şimdi ben size $20.000 getiriyorum ve Merkez Bankası'nı gerekçe göstererek almıyorsunuz, öyle mi?" "Evet, 15-20 gündür elektronik transferi kabul ediyoruz ancak" diye ekledi.

Bu durumu yaşayan oldu mu?

5.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Koruması için Mevlanın bildirdiklerine uymak gerekmez miydi? Yoldan çıkan toplumlar bi müddet sonra helak olur.
    Geçmişte çok örneği var, bir toplum azdı mı onlara çeşitli musibetler gelir.

6.  Alıntı Originally Posted by starr Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, durum vahim görünüyor.
    X bankada bulunan $20.000'i, Y bankaya transfer etmek istedim. Elden komisyonsuz olur diye, paramı çektim ve Y'ye gittim. "Cash dolar almıyoruz" dedi bireysel temsilci. Sebebini "Merkez Bankası" olarak açıkladı.
    "Yani..." dedim, "Şimdi ben size $20.000 getiriyorum ve Merkez Bankası'nı gerekçe göstererek almıyorsunuz, öyle mi?" "Evet, 15-20 gündür elektronik transferi kabul ediyoruz ancak" diye ekledi.

Ben 1-2 ay önce ICBC ile yaşadım aynı durumu. İnanmayanlar oldu burada. Eski mesajlarımda kayıtlı.

Ama bana kendi bankalarının politikası olduğunu söylediler. Merkez ile ilgili bir şey söylenmedi.

7.  Alıntı Originally Posted by starr Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, durum vahim görünüyor.

Merkez bankası bankalardan nakit getirilen paralar için %1 civarı bir komisyon talep ediyormuş. Yani banka 200 dolar ödememek için nakit kabul etmiyor. Dolar likiditesi kuruduğu için banka kaydi olmayan işlemler için elinde nakit bekletmek istemiyor. Eskiden likidite daha rahat ve işlemler daha derinlikli olduğu için tcmb'ye göndermeden de sistem eritebiliyordu nakit banknotu. Şimdi sanırım sistem buna uygun değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ben buna datlı datlı yemenin acı acı çıkartması derim. Yenildi içildi eğlenildi geldi çattı hesap vakti. Ben tuvalete gidiyorum diye yok öyle tüyme masadan.
    Motoru bozulmuş hocam.

Sayfa 550/1023 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •