ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ekonomik krizler sonsuza kadar devam etmez...belli bir süre sonra iyileşmeler başlar..iyileşme sürecinde ise hisseler eninde sonunda önceki zirvelerini görürler...kriz dönemlerinde çok aşırı düşmüş kaliteli hisselerde yakalanmak da şanstır..bazı ky dostlarımız tamamen spek hisselerinde yakalanıyorlar işte asıl onların durumu kötüdür...çünkü onlarda çıkış umudu da yok...oysa kaliteli hisselerde umut her zaman vardır..bunun yanında süpriz güzel haberler hisseleri her zaman agresifleştirebilir...bu potansiyel datagatede vardır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
..............!![]()
Ekurinin rasyosu ve beklenen bilançosu çok daha iyi olduğundan haftaya kadar ekuride bilanço görmek istiyorum tekrar buralara gelcem ama
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölge olayı konuşuluyor nedir işin aslı
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb gene bozuyor hisseye. Ulan her haber içinde zaten. Bu 6aylikta karını arttırsa zaten direk 7 olur. Şu serf. ..z kurthan sürekli olumsuz rapor yazıyor. Kağıt 15 ken 30 diyordu.kolpaci. bölge olayinida bu yumurtlamisti. Şirket öyle bişey yok dedi sürekli.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri