Sayfa 616/1023 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar amerika ile olan sorunlarımız çözülemez.İspatı ise hollywood filmlerinin daha önceden her şeyi bildirmesi))))))) İsteyen domınıc purcell in turkey shoot filminin afişini buraya koysun.Orda bir sürü katil bir adada domınıc purceli avlamaya çalışıyordu.Millet de kameralardan eski bir asker olan domınıc ın avlanma hikayesini seyrediyordu.Domınıcın orda seçilen lakabı turkey di .Adamlar filmini bile çevirmiş.Seyredince baya ilgimi çekmişti.Becerebilen bir arkadaş filmin afişini buraya koysa makbule geçer.Yani başka lakap mı yok turkey diyorsan avlayacağın adama di mi ))))))Hem de kaç yıl öncenin filmi.

2. bu filmmi google bu çıktı

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Arkadaşlar amerika ile olan sorunlarımız çözülemez.İspatı ise hollywood filmlerinin daha önceden her şeyi bildirmesi))))))) İsteyen domınıc purcell in turkey shoot filminin afişini buraya koysun.Orda bir sürü katil bir adada domınıc purceli avlamaya çalışıyordu.Millet de kameralardan eski bir asker olan domınıc ın avlanma hikayesini seyrediyordu.Domınıcın orda seçilen lakabı turkey di .Adamlar filmini bile çevirmiş.Seyredince baya ilgimi çekmişti.Becerebilen bir arkadaş filmin afişini buraya koysa makbule geçer.Yani başka lakap mı yok turkey diyorsan avlayacağın adama di mi ))))))Hem de kaç yıl öncenin filmi.
    abisi komplolarda çığır açıyorsunuz turkey shoot avcılık deyimidir, hindi avından gelir...

Alıntı Originally Posted by Black Wolf Yazıyı Oku
    Benim dediğim film bu değil.Bu film ne zaman çevrilmiş.

*abd ankara büyükelçiliği: Mevcut gerginliklere rağmen abd, türkiye’nin sağlam bir dostu ve müttefiki olmayı sürdürmektedir. ülkelerimiz, canlı bir ekonomik ilişkiye sahiptir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. bunlar bizi avlamaya çalışan bankerler sanırım..jp morgan meril doçe

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    abisi komplolarda çığır açıyorsunuz turkey shoot avcılık deyimidir, hindi avından gelir...
    Cidden mi avcı terimi demek.Avlanmaya turkey shoot mı diyorlar gavurlar abisi.Benim ingilizce sıkıntılı ondan bilmiyorum tabi sizin kadar gavurca deyimleri.

8.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    dua edelim de heyeti tutuklamasalar , vizeleri sigortaları tamdır umarım, sağ salim gidip gelirler inş. malum giden dönemiyor.

badem bıyık olmasınlar yeter, adamlar tiplerinden bile rahatsız oluyorlar artık..!!

Sayfa 616/1023 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •