Sayfa 95/534 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    yani
    papazı bırakırlarsa aniden 5.06 beklerim.
    o sıradada senetde olmak isterim.

bu olabilir..

bakalım..

Görüşmelerden önce iyi niyet gösterisi olarak rahip bugün serbest kalabilirmi diye düşünmüyor değilim.

3. Rahip salinmaz bence de nasıl başka çözüm bulacaklar onu da bilmiyorum. Feto tutuklsmis rahibi falan diyebilir mi ki Reyiz

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Rahip salinmaz bence de nasıl başka çözüm bulacaklar onu da bilmiyorum. Feto tutuklsmis rahibi falan diyebilir mi ki Reyiz
    En kötü bir atraksiyon olabilir ; itiraz dilekçesi kabul edildi filan..

5. Arkadaşlar bizde koz olarak sadece papaz var. Adamlarda ki koz saymakla bitmez ki. Versen ne değişecek ki. Anlık piyasa olumlu olur, sonra esas yöne gider. Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. Duygularınızın, planınızın veya sisteminizin önüne geçmesine izin vermek en büyük başarısızlık sebebidir.â€

-J. Welles Wilder

Doğru söze ne denir ki...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. Krdmd direncini geçti. Seanslik üzerinde kapanış da yaptı. 4.65 i destek bile yaptı geçen seans ama yine de böyle bir coşku yok. Dün olduğu gibi ikinci seans düzeltmesini mi yapacak acaba bilmiyorum. Hâlen flat konumdayim. Dolar 4.30 da bu arada. O tedirgin ediyor piyasayı. Benim gibi urkekler de yana çekildi etrafa bakıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Ayhan abi kaç trend direnci?
    Ben cevap versem olur mu?

474 görünüyor benim küremde bence..

Sayfa 95/534 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •