Sayfa 689/1023 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Arkadaşlar insaların verdigi--ği oy için neden onları aşağılayıp hakaret noktasına kadar gidiyorsunuz.
    %52 cahil fln filan kalan %12 terör sevici kesim sizi hiçmi rahatsız etmiyor bu arada tek dert %52 mi ?

Toplumun kalan %48 i çok kaliteli ve çok bilinçli bir toplum mu ?

Toplum olarak maalesef çok kötü bir noktadayız

2. Bence dolar bu noktadan itibaren acıtmaz. Rahat rahat gider...

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E dediğim de bu zaten)))))) Vehbi koç prensipli adammış helal olsun.Dedenin yanına giderken hangi arbaya biniyordu mustafa koç biliyormusunuz acaba merak ettim cidden.
    mustafa beyle futbol oynardık şirketten iyi oynayan elemanları da getirirdi ki yenilmesinler
    şirket aracına binerdi benim anlatıığı ferrari olayı 20'li yaşlarda biraz merak biraz da paranın rahatlıhından

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bence dolar bu noktadan itibaren acıtmaz. Rahat rahat gider...
    dolarda düşüş başlamış, an itibarı ile 541.60

Allahın izniyle şu 5.50 abuk sabuk psikolojik yuvarlak rakam sınırını bugün geçersek 6 hedefine varmak çorap söküğü gibi gelecek. Nasıl olsa dolardan bize ne diyen bidonlara ha accuk ucu girmiş ha köküne kadar ne fark edecek ki !.... Beter olmadan yeter olmaz .

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    mustafa beyle futbol oynardık şirketten iyi oynayan elemanları da getirirdi ki yenilmesinler
    şirket aracına binerdi benim anlatıığı ferrari olayı 20'li yaşlarda biraz merak biraz da paranın rahatlıhından
    Onu sordum zaten şirket aracı ne markaydı.

PARK HOLDİNG YKÜ RECEP BAŞTUĞ: SON 5 YILDA 4 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPTIK 09 Ağustos Perşembe 10:26 PARK HOLDİNG YKÜ RECEP BAŞTUĞ: ULUSLARARASI ARENADAN 1.6 MİLYAR DOLAR TAZE PARA GETİRDİK
    Tüpçünün diğer versiyonu
    Demekki buda batakta.!!
    Hüsamettin Özkanın damadı.!!
    Ciner
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Ege Cansen: Tespitlerimde yanıldım. Türkiye 1994 tipinde bir devalüasyon sarmalının içine girdi.

NOT: Ege Cansen yüksek kur değerinin zaman içinde ihracatı arttıracağını ve cari açığı düşüreceğini bu nedenle problemli bir durum olmadığını savunuyordu yakın bir zamana kadar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 689/1023 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •