Sayfa 410/1032 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: HALK Cafe - I

2.5 F/K ile islem goruyor. Yazik bu bankamiza. Su Ahval'in sorunlu krediler arastirmasindaki kisma bakacagim aksam bilancodan. Bakalim degisme var miymis.

4.12 Garan
    4.42 Akbank
    2.75 Vakifbank

2.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Sanki istenenleri RTE ve Trumpa sunacaklar, sonra yeniden konusalacak.

Dolar icin faiz artirdilar ama hic bir ise yaramadi. Faiz artirmak icin gec kalmis, Merkezin BAgimsizligina zarar vermislerdi.
    Faiz 17.75 bu da dunyadaki en yuksek oranlardan biri.
    Dolar artiyor, kendi halne biraktilar, bi yerde elbetki durar
    İran Cumhurbaşkanlığı İdaresi Başkanı Mahmud Vaizi ile iki ülke gündemindeki konuları görüştük.
    https://twitter.com/MevlutCavusoglu/...37134725615616
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

3. Petrol ithalatımızın neredeyse yarısı ?!...Valla işimiz çok zor abi...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hukumetin sallamama imkani yok arkadasim. Insanlar, sirketler, hersey batiyor bu kurda. Bunu 4'te dedik, anasini satayim 5.50 oldu.

Onlar batarsa bankalar da batar. Zaten Yildiz Holding'i borcunu 7 sene otelediler faiz odemesi almadan, ana para istemeden. Yildiz ayda 1 milyar geri odeme yapiyordu. Yani Subat ayindaki durum bankalarin nasil bu batagin icinde oldugunu gosteriyordu. Bogazlarina kadar bu isin icine batmislar ki boyle yapilandirmalari Kabul ediyorlar. Yoksa kim 7 sene sana zaten simdi odeme yapan musterinden odeme yapmamasini kabul eder.

Café Trend'de daha iyi irdeliyorlar dolar konusunu bilgili arkadaslar.
    Yaşar Erdinç de bugün dolar üzerine bir yazı yazmış, genelde olumsuz yazmaz, ılımlı adamdır, ilk defa bu kadar sert ve olumsuz bir yazısını gördüm.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Yaşar Erdinç de bugün dolar üzerine bir yazı yazmış, genelde olumsuz yazmaz, ılımlı adamdır, ilk defa bu kadar sert ve olumsuz bir yazısını gördüm.
    "Çünkü beyin, alıp satarak kâr etmenizi engelleyecek bir organdır."

Adam ne guzel ozetlemis su al-sat olayini. Bravo.

Bakamadim bilancoya 156 sayfa Konsolide. Cok fazla rakam var, cok vakit alacak birsey detayli incelemek. Yarin araci kurumlar baksin bize soylesin. Bilancoluk bir isimiz yok zaten. Su Halk Hayat ve Emeklilik de 123 milyon TL kar getirmis. O da fena degil.

Bugün peşin parayla iplik alamadım stokçulukta başladı ülkede işin boku çıktı varın gerisini siz düşünün
    Tekstilci bir arkadas yazmis.

ABD'den açıklama: Türkiye ile ilerleme Rahip Brunson'ın eve dönüşü ile mümkündür

22:40 09.08.2018

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert,basın toplantısında Türkiye ile müzakerelerin sürdüğünü söyledi.

USDTRY - HAFTALIK -

Gordugunuz gibi 2013 hazirandan bu yana deger kaybi %210 a yaklasmis durumda.

5.10 uzerinde kayip kopmus vaziyette, bu direnc cok rahat asildi

Fibo seviyelerinde 5.74 - 75 ust sinir.

Bu noktadan artik mudahele gelmez ise sonu hic hayirli olmayacak.

Peki dusse dusse nereye kadar dusebilecek. Benim gordugum tepeden yuzde 13 - 15 arasi bir dusus mumkun

Yani 4.90 - 5 TL arasi

Bunun olmasi icinde cok olumlu gelismeler olmasi gerek (Rahibin serbest kalmasi, minumum 500 puan faiz artirimi vs.)

P.S 5.75 uzerinde fiyatlamalar daha da bozulur ve gunluk 50 krsluk hareketler gormemiz mumkun olur.

[IMG][/IMG]

Sayfa 410/1032 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •