Sayfa 538/1078 İlkİlk ... 384384885285365375385395405485886381038 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Benim günlük barları takibime göre kısa vade düşen trend 1 Ağustos'ta kırıldı. Barlar 1 Ağustos'ta alçalan ince mavi pitchfork'un en üst medianını tam bar kopuşla kırdılar. Akabinde olumsuz haber akışıyla kırdıkları bu median tekrar dokunuşlarla aşağıda test edildi ama altına tam bar kopuş olmadı ve bugün yine tam bar yukarı kopuşla bu mediandan uzaklaşıldı. Bu durumda barlar kuvvetle muhtemel alçalan ince mavi pitchfork'a ait pembe trigger çizgisine dokunmak isteyecekler. Pembe triggere ulaşmaya çalışırken siyah pitchfork'un sınırlarını takip ve test edeceklerini planlıyorum.Buna bağlı siyah pitchfork'a ait orta medianın uzun yukarı bir barla kırılmasını bekliyorum. Bu senaryoda orta medianın yukarı kırılma ihtimalini RSI 'de gözüken yükselen dipler kuvvetlendiriyor. Orta siyah medianın yukarı kırılması RSI nın Mayıs'ta dipten kurtulduktan sonra 3 defa denediği ancak kıramadığı direncin de yukarı kırılması anlamına gelecek. Önemli rahatlama ve toparlanma getirir. Bugünkü tam bar kopuş ayrıca bizi Nisan'dan bu yana ilk defa 50 günlük SMA nın üzerine attı. Diğer taraftan 5 günlük EMA 50 günlük SMA yı yukarı kesti . Bunun devamında 21 günlük EMA nın da 50 günlük SMA yı yukarı kesmesini kısa vade pembe trigger hedefi için son teyit olarak bekliyorum. 21EMA - 50SMA kestikten sonra geçmişte olanları siyah elipslerle işaretledim. Nihayetinde Pembe trigger yukarı geçilirse Temmuzda son dip gerçekleşti diyeceğim. Aksine barlar Pembe triggeri geçemeyip aşağı yönelirse ve en alt siyah medianı tam bar aşağı kırarsa haftalık grafiğimdeki senaryoya bağlı olarak endeks ikinci defa dibe yönelecek diye düşüneceğim.

Herkese sevgiler...saygılar...

Bahsettiğim uzun bar hemen geldi ... Deneme 1 .... denemeye devam .... Bu sayede 98732 deki boşluğu 98743 e dokunarak kapattı...Şimdi koca endekste aylardır bekleyen 2 boşluk kaldı ... Biri dipte 77806 da diğeri zirvede 116196 da ... Her zaman dediğim gibi evrenin sonsuz akışında bu boşluklar bi şekilde kapatılacak...

Herkese Sevgiler...Saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Dolar/TL bir hisse senedi olsaydı 5.1 da göstergeler ısınmış, şuanki fiyat olan 5.47 de göstereler yanıyor derdim

Bakalım sonumuz ne olacak (:
    5.73 görmüş yok artık diyorum....
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    5.73 görmüş yok artık diyorum....
    Dolar 5.88
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Dolar 5.88
    6.26 devre kesecek şimdi

6. sayın derinlikler sağolun ben matriks kullanıyorum.başarılar

7.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    6.26 devre kesecek şimdi
    bankalar devre kesti zaten. int. bankacaliginda satisi durduranlar oldu bir ara...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Dostlarınızı iyi seçin

Milli paramızın % 20 değer kaybettiği bir günde
    künyesinde ABD nin 45 nci Başkanı yazan zat
    Türk Lirası güçlü dolarımız karşısında hızla düşerken
    ben de üzerime düşeni yaptım yazıyor,
    sonuna da marifetmiş gibi ünlemi konduruyor.
    Biz hala Amerika stratejik ortağımız,
    Trump dostumuz demeye devam ediyoruz.
    Böyle dostlar oldukça bizim düşmana ihtiyacımız yok.

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Sayfa 538/1078 İlkİlk ... 384384885285365375385395405485886381038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •