Sayfa 535/1078 İlkİlk ... 354354855255335345355365375455856351035 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Gününüz güzel geçsin; işiniz rast gitsin.
    Teşekkür ederim. Sayenizde yeldeğirmenlerine karşı tek başına savaşan deli
    konumundan kurtuldum.
    uğraşma yel değirmenleriyle artık....
    kimseye zararı yok, kendi halinde takılıyolar işte....

Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tablolar da güncellenmiştir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Üstadım günaydın,

Bu böyle olmayacak. En güzeli sizin silahınızı size yönelteyim.
    Dediğiniz gibi düşüş bitti ise WM sistem günlük pozisyonda
    XU030 ve XU050 nin sinyal renginin turuncudan yeşil/maviye
    dönmesi gerekmez miydi?
    Haydi kolay gelsin.

Üstadım...

AYI Piyasalarında; Düşüşün bittiğini anlamak için değil, Yükselişin durumunu görmek için tablodan faydalanabiliriz...

O nedenle oklar olumluya geçmeden önce düşüş sonlanmış olabilir. Fakat yükseliş onaylanırsa oklar ancak o zaman olumluya dönerler...

Kaldı ki Aylık okların olumluya geçmesi biraz zaman alabilir...

Bugün kapanışa göre son durum aşağıdaki gibidir. Düne göre değişiklik var. Fakat ben hep XU100 bakarım ve XU100 için dün de Günlük ok MAVİ idi ve bu olumlu bir durumdur. XU50 ve XU30 da bugün YEŞİL oldular...

Haftalıklar ise zaten MAVİ idiler ve bugün de öyleler...

XU100 ...

Son duruma göre MACD sevenler için grafiğimiz...

Bugün kesişim var mı? yok mu? ---> Sanki var gibi

Direncimiz kırıldı mı? kırılmadı mı? ---> Sanki kırıldı gibi ama biz yeni eğim için şans verdik. 97.849 hâlâ geçilmedi!

Bence MACD 'nin oluşturduğu kanal da önemli. Esasen bu da kırılırsa ancak o zaman rahat bir nefes alabiliriz...

5. Benim günlük barları takibime göre kısa vade düşen trend 1 Ağustos'ta kırıldı. Barlar 1 Ağustos'ta alçalan ince mavi pitchfork'un en üst medianını tam bar kopuşla kırdılar. Akabinde olumsuz haber akışıyla kırdıkları bu median tekrar dokunuşlarla aşağıda test edildi ama altına tam bar kopuş olmadı ve bugün yine tam bar yukarı kopuşla bu mediandan uzaklaşıldı. Bu durumda barlar kuvvetle muhtemel alçalan ince mavi pitchfork'a ait pembe trigger çizgisine dokunmak isteyecekler. Pembe triggere ulaşmaya çalışırken siyah pitchfork'un sınırlarını takip ve test edeceklerini planlıyorum.Buna bağlı siyah pitchfork'a ait orta medianın uzun yukarı bir barla kırılmasını bekliyorum. Bu senaryoda orta medianın yukarı kırılma ihtimalini RSI 'de gözüken yükselen dipler kuvvetlendiriyor. Orta siyah medianın yukarı kırılması RSI nın Mayıs'ta dipten kurtulduktan sonra 3 defa denediği ancak kıramadığı direncin de yukarı kırılması anlamına gelecek. Önemli rahatlama ve toparlanma getirir. Bugünkü tam bar kopuş ayrıca bizi Nisan'dan bu yana ilk defa 50 günlük SMA nın üzerine attı. Diğer taraftan 5 günlük EMA 50 günlük SMA yı yukarı kesti . Bunun devamında 21 günlük EMA nın da 50 günlük SMA yı yukarı kesmesini kısa vade pembe trigger hedefi için son teyit olarak bekliyorum. 21EMA - 50SMA kestikten sonra geçmişte olanları siyah elipslerle işaretledim. Nihayetinde Pembe trigger yukarı geçilirse Temmuzda son dip gerçekleşti diyeceğim. Aksine barlar Pembe triggeri geçemeyip aşağı yönelirse ve en alt siyah medianı tam bar aşağı kırarsa haftalık grafiğimdeki senaryoya bağlı olarak endeks ikinci defa dibe yönelecek diye düşüneceğim.

Herkese sevgiler...saygılar...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    97.900 Üzerinde 240 dk kalmadıkça sadece tepki der geçerim...

Bir çatal da ben paylaşayım . Bu da üsttekinin Pitchfork'u

240 Min üzerinde kalması lazım .Yerse tabi

95700 altına sarkarsa ; gizli ayılar ortaya çıkar gibi..

İyi Geceler

7. Bist balondan başka bişey değil kimse kendini kandırmasın 60K üzeri köpük 😁

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ...
    Bugün kapanışa göre son durum aşağıdaki gibidir. Düne göre değişiklik var.
    Fakat ben hep XU100 bakarım ve XU100 için dün de Günlük
    ok MAVİ idi ve bu olumlu bir durumdur. XU50
    ve XU30 da bugün YEŞİL oldular...
    ...
    Üstadım günaydın,

Öncelikle hakkınızı teslim etmemiz; uzağı bizden iyi gördüğünüzü kabul edip
    sizi tebrik etmemiz gerekiyor.

Dünkü kapanış sonrasında WM Sistemde olduğu gibi SMI de yükselişi teyit etti.
    Kırmızı bar pozitif değer aldı, mavi bar da kendini turuncunun üzerine attı.

Fakat dünya hergün yeniden kuruluyor. Dünü 5.28 den kapatan doların bugün
    10 TL artışla 5.38 denen güne başladığı görülüyor. Bu durum muhtemelen
    BIST te değer kaybına yol açacaktır. Buradan yola çıktığımızda borsadan para
    kazanmak istiyorsak üstteki değil alttaki dönüş/kırılımları takip etmemizin daha
    yararlı olacağı sonucu ortaya çıkıyor.

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Sayfa 535/1078 İlkİlk ... 354354855255335345355365375455856351035 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •