Merhaba sacrosanct sizin yorumunuzla aldım hala da taşıyorum allah sizden razı olsun
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Merhaba sacrosanct sizin yorumunuzla aldım hala da taşıyorum allah sizden razı olsun
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
merhaba arkadaşlar şahsi düşüncem endeks tarihi zirveleri kırıp o zirveler artık güçlü destek olmalı diye düşünüyorum.hayırlısı bekleyip göreceğiz. ytd.
Bu dünyada ben kadar bahtsız Bedevi varmdır acaba çok merak ediyorum elimde su An 4 tane kağıt var ve hepsi endekse rağmen hala eksi ben böyle sansada borsayada ......
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardes geçen çok fazla değil grafik paylaştığım finans bank almıştım 5.4 tan 750 lot nugyo var o penguen zaten başlı başına 3 aydır elimde 2.07 maliyetle birde İpek aldık salaklığımıza grafik çizip biride mi tutmaz şansızlığıma bu kadarıda diyorum sinirden
Senin kağıtlar endekste ters kağıtlar.
Mesela penguen borsa aşağı kırsaydı emin ol 2.50 lere trend yapardı. Keza ipekte öyle.
Finans zaten başlı başına değişik bir kağıt.
Arkadaşın dediği gibi sen en iyisi ekranı kapat.
Borsadaki yükseliş genele yayılırsa seninkilerde mayısa doğru trend yapabilirler.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Eyvallah üstat sen yorum yaptın umarım yükselir bekleye bekleye ağaç olduk giden kağıtları kaçırdık senin dediğin Petkim'e hepsini bağlamış olsaydık şimdiye ekran bakmazdım zaten [emoji57]
Yer İmleri