Sayfa 198/1200 İlkİlk ... 981481881961971981992002082482986981198 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen dostum.

3.30 larda çok yazdım çizdim buralarda.
    Merhaba sacrosanct sizin yorumunuzla aldım hala da taşıyorum allah sizden razı olsun

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by volkan40 Yazıyı Oku
    Merhaba sacrosanct sizin yorumunuzla aldım hala da taşıyorum allah sizden razı olsun

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Böyle durumlarda tabi yükseklik korkusu olanlar için söylüyorum.

Hisselerin yarısı satılabilir yada kar'ı içeride bırakıp uzun yıllar taşınabilir.

İçeride bırakılan lotların maliyeti sıfır olur ve hiç üzülmeden yıllarca taşınabilir.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. merhaba arkadaşlar şahsi düşüncem endeks tarihi zirveleri kırıp o zirveler artık güçlü destek olmalı diye düşünüyorum.hayırlısı bekleyip göreceğiz. ytd.

4. Bu dünyada ben kadar bahtsız Bedevi varmdır acaba çok merak ediyorum elimde su An 4 tane kağıt var ve hepsi endekse rağmen hala eksi ben böyle sansada borsayada ......

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Law1980 Yazıyı Oku
    Bu dünyada ben kadar bahtsız Bedevi varmdır acaba çok merak ediyorum elimde su An 4 tane kağıt var ve hepsi endekse rağmen hala eksi ben böyle sansada borsayada ......

law dostum kapat ekranı sakın bakma
    baktıkça moralin bozulur. hissen saglamsa burda her türlü dümenin dönebileceğini düşün (özellikle hisse sığsa)

6. Kardes geçen çok fazla değil grafik paylaştığım finans bank almıştım 5.4 tan 750 lot nugyo var o penguen zaten başlı başına 3 aydır elimde 2.07 maliyetle birde İpek aldık salaklığımıza grafik çizip biride mi tutmaz şansızlığıma bu kadarıda diyorum sinirden

Alıntı Originally Posted by Law1980 Yazıyı Oku
    Kardes geçen çok fazla değil grafik paylaştığım finans bank almıştım 5.4 tan 750 lot nugyo var o penguen zaten başlı başına 3 aydır elimde 2.07 maliyetle birde İpek aldık salaklığımıza grafik çizip biride mi tutmaz şansızlığıma bu kadarıda diyorum sinirden

Senin kağıtlar endekste ters kağıtlar.

Mesela penguen borsa aşağı kırsaydı emin ol 2.50 lere trend yapardı. Keza ipekte öyle.

Finans zaten başlı başına değişik bir kağıt.

Arkadaşın dediği gibi sen en iyisi ekranı kapat.

Borsadaki yükseliş genele yayılırsa seninkilerde mayısa doğru trend yapabilirler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8. Eyvallah üstat sen yorum yaptın umarım yükselir bekleye bekleye ağaç olduk giden kağıtları kaçırdık senin dediğin Petkim'e hepsini bağlamış olsaydık şimdiye ekran bakmazdım zaten [emoji57]

Sayfa 198/1200 İlkİlk ... 981481881961971981992002082482986981198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •