Sayfa 658/1252 İlkİlk ... 1585586086486566576586596606687087581158 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    onların enflasyonu belli. bizimkinin ne olduğu belli değil , dahası doların bu kadar sert yükselmesi enflasyonu ne hale getirecek? tuik enflasyon verilerini manipule edecek mi?

orada ki kayıpla buradaki kaybın çok farklı olacağını düşünüyorum , onların paraları dolar karşısında bu derece erimiyor.
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Peki bu bankalarda ki Tl ciler sayın Bahri gibi artık canlarına tak dese ve Tl lerini ne olursa olsun Dolara çevirmeye başlarsa ama en kötüsü Dolarlarını bankada tutmaktan da imtina ederse ne olacak, bununla iligili planları var mı ?
    umutabi dolar daha da artarsa turistler çok daha fazla yer içer gözüyle olaya bakılıyorsa yada 100k dolar bozulup bir yabancının yerlinin rüyasında göremeceği villayı satın alması da gayet güzel olur diye düşünüyorlarsa 4.30 üzeri köpük denilip şimdi ses bile çıkmıyorsa ????

Benim anlamadığım halka dolar altın boz diyorda şirketle hedge yapmasına neden yasak koymuyor?

Yani şirket milyon dolarlarla hedge yaparak kendi mal varlığını korumaya çalışırken halkın ortlam elinde 3-5 bin doları bozdurmaya çalışmak hangi akla hizmet?

Şirketler kendini koruyacak halkta izlesin öylemi. Ben bu mantığı anlamadım gitti arkadaş.

3. Istediklerini almalarini engelleyecek gucte olanlara zaten bastan satasmazlar.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Peki bu bankalarda ki Tl ciler sayın Bahri gibi artık canlarına tak dese ve Tl lerini ne olursa olsun Dolara çevirmeye başlarsa ama en kötüsü Dolarlarını bankada tutmaktan da imtina ederse ne olacak, bununla iligili planları var mı ?

4.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım halka dolar altın boz diyorda şirketle hedge yapmasına neden yasak koymuyor?

Yani şirket milyon dolarlarla hedge yaparak kendi mal varlığını korumaya çalışırken halkın ortlam elinde 3-5 bin doları bozdurmaya çalışmak hangi akla hizmet?

Şirketler kendini koruyacak halkta izlesin öylemi. Ben bu mantığı anlamadım gitti arkadaş.
    bu mantığı çözenler zamanında full dolara geçti

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    umutabi dolar daha da artarsa turistler çok daha fazla yer içer gözüyle olaya bakılıyorsa yada 100k dolar bozulup bir yabancının yerlinin rüyasında göremeceği villayı satın alması da gayet güzel olur diye düşünüyorlarsa 4.30 üzeri köpük denilip şimdi ses bile çıkmıyorsa ????
    Sayın bahri , size bu olacakları acizane hemde yıllar önce yanılmıyorsam özel mesajdan bile söylemiştim umarım bu olanlar dışında benim korktuğum daha beter ler olmaz . Bol kazançlar.

6. Ben asıl Katar'ı merak ediyorum. Hani Türkiye'ye dolar yağacaktı Katar'dan. Asker gönderdiydik, Katar'ı koruyorduk? Ümmet bize sırtını mı döndü şimdi ? Cevap verebilecek var mı?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Allah büyüktür reisin vardır bir bildiği. Yoksa da Allah yardımcımız olsun.

8. Hedge yapanlar genellikle ilk 500 sirketleri yani babalar. Babalar baglantilidir; babalara gucleri yetmez; engelleyemezler; davranirlarsa buradan calip disariya kacirdiklari varliklarindan olurlar.
    Sistemden 8-10 yildir caldiklarinin yerine konmasi gerekiyor. Bu tahsilati yapabilecekleri tek yer tl mevduat turu kiymetler. Baska yerlere denemeyi bile hayal edemezler. Yoksa avrupadaki mallara kiss good bye.

Sayfa 658/1252 İlkİlk ... 1585586086486566576586596606687087581158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •