Sayfa 919/1023 İlkİlk ... 4198198699099179189199209219299691019 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,345 - 7,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    evet kılıf hazırlanıyor sanırım

Yaşar Yakış: Siz gazeteci Deniz Yücel’i serbest bırakıp ülkesine iade etmişseniz, ABD dahil tüm dünya kamuoyunun “Neden Rahip Brunson serbest bırakılmıyor†diye sorması çok normaldir.
    Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,151
    Ayarlar imza tıklayıp oradaki yazıyı silin

Bu yazı cepten yazıldı
     Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Mutlaka çıkmıyor. Ayarlar kısmından ayarlayabiliyorsunuz. Bilmeyenlerin ya da hava atmak isteyenlerin görünüyor. Ben ayarlardan kaldırdım mesela. Mütevazılık işte
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Allahtan telefonla falan mesaj yollayamıyorum,yoksa benim tuşlu telefonla rezil olup gitmiştim desenize ))))))))))
    Varlığınız ve esprili üslubunuz yeter

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,151
     Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bunun türkçesi de var mı sn güneysu ?
    Benim kullandığım türkçe

dil ayarı varmı bilmiyorum..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Benim kullandığım türkçe

dil ayarı varmı bilmiyorum..
    iyi geceler..

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Varlığınız ve esprili üslubunuz yeter
    Sağolun sn epikurus da valla espri değildi benim telefon tuşlu,hatta bir ara tuşlu telefonlar kalkarsa ne yaparım diye 250 lira vererek bir servet harcadığım telefondan 3 4 tane alayım da üretilmez falan sıkıntı çekerim diye düşündüm..Baktım nokia 3310 falan çıkardı rahatladım zorda kalırsam ondan alırım.Bir sürü fonksiyon var onda da ,ben sadece alo demek için kullandığım bir nesneye gereksiz para vermiyeyim diye almadım ))))))

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sağolun sn epikurus da valla espri değildi benim telefon tuşlu,hatta bir ara tuşlu telefonlar kalkarsa ne yaparım diye 250 lira vererek bir servet harcadığım telefondan 3 4 tane alayım da üretilmez falan sıkıntı çekerim diye düşündüm..Baktım nokia 3310 falan çıkardı rahatladım zorda kalırsam ondan alırım.Bir sürü fonksiyon var onda da ,ben sadece alo demek için kullandığım bir nesneye gereksiz para vermiyeyim diye almadım ))))))
    Son derece samimi ve gerçekten esprili üslubunuz için bunları yazmıştım, halen aynı fikirdeyim..

sevgiler..

Reis orduda sel felaketindeki zararı ödeyecek zenginlikteyiz demiş.Yani tamam bir derece yardım olurda sen dere yatağına ev yapıyorsun.O ev bir kere nasıl dere yatağına yapılabiliyor.O zarar ya o eve izin veren sorumlulardan alınmalı,ya da legal değilse hiç parası ödenmemeli.Devlet herkese para dağıtmaya devam ediyor.Dur hele pazartesi 9.01 olsun da hele )))))))))

Sayfa 919/1023 İlkİlk ... 4198198699099179189199209219299691019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •