Alýntý Originally Posted by alexogoldo Yazýyý Oku
Tabiki Çin'den geliyor ama mikro parçalar konusunda gelistirme yapmaya çalýþan gencecik adýný sanýný duymadýðýnýz çocuklar var ...( Dolarlarýn hýþýrtýsindan olsa gerek efenim [emoji51]) ve cidden kendini parçalayan insanlarda var ama bak þimdi bizim köy aklýma geldi gene durup dururken tarlaya giderken dayýmin bahçesindeki armutlarý almak için Dayýoðlu bir aparat yapmýþtý bir sürü armutumuz olmuþtu ... Heyhat kulaðý cinlamistir zati arasam mý acaba dur bý arayayým kesin yatmamistir... Çalýþtýðý büyük beyaz eþya þirketinin arge çalýþmalarýný bitiremeyip gene eve taþýmistir þimdi...

Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bence o kadar uðraþmak rantabl olacakmýdýr tartýþýlýr tabi,rantabl ve rekabetçi olmasý için ucuza bol miktarda üretebilmek lazým sanýyorum..Amerikalýlar falan da çinde yaptýrýyor benim bildiðim pek çok þeyi.Biz bu teknoloji geliþtirme iþine çok geç kalmadýk mý sizce ,inþaat yapmaya o kadar vakit ayýrýnca sizin o kendini parçalayan arkadaþlarýnýz da inþaat gürültüsünden kendilerini argeye çok veremiyorlardýr.Bu kadar inþaat gürültüsü olmayaydý daha verimli olurlardý kesin di mi efendim))))