Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by alexogoldo Yazýyý Oku
    Tabiki Çin'den geliyor ama mikro parçalar konusunda gelistirme yapmaya çalýþan gencecik adýný sanýný duymadýðýnýz çocuklar var ...( Dolarlarýn hýþýrtýsindan olsa gerek efenim [emoji51]) ve cidden kendini parçalayan insanlarda var ama bak þimdi bizim köy aklýma geldi gene durup dururken tarlaya giderken dayýmin bahçesindeki armutlarý almak için Dayýoðlu bir aparat yapmýþtý bir sürü armutumuz olmuþtu ... Heyhat kulaðý cinlamistir zati arasam mý acaba dur bý arayayým kesin yatmamistir... Çalýþtýðý büyük beyaz eþya þirketinin arge çalýþmalarýný bitiremeyip gene eve taþýmistir þimdi...

Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    Bence o kadar uðraþmak rantabl olacakmýdýr tartýþýlýr tabi,rantabl ve rekabetçi olmasý için ucuza bol miktarda üretebilmek lazým sanýyorum..Amerikalýlar falan da çinde yaptýrýyor benim bildiðim pek çok þeyi.Biz bu teknoloji geliþtirme iþine çok geç kalmadýk mý sizce ,inþaat yapmaya o kadar vakit ayýrýnca sizin o kendini parçalayan arkadaþlarýnýz da inþaat gürültüsünden kendilerini argeye çok veremiyorlardýr.Bu kadar inþaat gürültüsü olmayaydý daha verimli olurlardý kesin di mi efendim))))

2.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Bence o kadar uðraþmak rantabl olacakmýdýr tartýþýlýr tabi,rantabl ve rekabetçi olmasý için ucuza bol miktarda üretebilmek lazým sanýyorum..Amerikalýlar falan da çinde yaptýrýyor benim bildiðim pek çok þeyi.Biz bu teknoloji geliþtirme iþine çok geç kalmadýk mý sizce ,inþaat yapmaya o kadar vakit ayýrýnca sizin o kendini parçalayan arkadaþlarýnýz da inþaat gürültüsünden kendilerini argeye çok veremiyorlardýr.Bu kadar inþaat gürültüsü olmayaydý daha verimli olurlardý kesin di mi efendim))))
    Herþeye raðmen elbette tabiki....amma ve lakin ben de inþaata ve betona karþýyým savunma pozisyonuna oturtmayiniz lütfen beni avukatým felan da yok sonra kalýrým öyle sayýn hakem[emoji51] herþeyin hayýrlýsý inþaat gürültüsü bitince sessizlik olur ve insanlar daha rahat düþünür belki...

Herþeye raðmen elbette tabiki....amma ve lakin ben de inþaata ve betona karþýyým savunma pozisyonuna oturtmayiniz lütfen beni avukatým felan da yok sonra kalýrým öyle sayýn hakem[emoji51] herþeyin hayýrlýsý inþaat gürültüsü bitince sessizlik olur ve insanlar daha rahat düþünür belki...

Yerli diyorsunuz milli diyorsunuz,yerli ve milli kanal yapacaðýz diyen iktidarý beðenmiyorsunuz oldu mu þimdi sn alexogoldo.Nedir karþý çýkma nedeniniz,siz osmangazi köprüsüne ,üçüncü köprüye,her ile havaalanýna da karþý çýkarsýnýz þimdi.:((((

4.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Yerli diyorsunuz milli diyorsunuz,yerli ve milli kanal yapacaðýz diyen iktidarý beðenmiyorsunuz oldu mu þimdi sn alexogoldo.Nedir karþý çýkma nedeniniz,siz osmangazi köprüsüne ,üçüncü köprüye,her ile havaalanýna da karþý çýkarsýnýz þimdi.:((((
    Kopruyu felan boþverelim de eðer param olsaydý o kanal Ýstanbul'u yapardým bakýn dikkatinizi çekiyorum altýný ciziyorum .... Sýfýr borçla ama yapardým ikinci bir boðaz geçiþinin avantajlarini burda saymaya gerek yok elbette guzergahdaki yeþili ve doðayý koruyarak yapardým

5.  Alýntý Originally Posted by alexogoldo Yazýyý Oku
    Kopruyu felan boþverelim de eðer param olsaydý o kanal Ýstanbul'u yapardým bakýn dikkatinizi çekiyorum altýný ciziyorum .... Sýfýr borçla ama yapardým ikinci bir boðaz geçiþinin avantajlarini burda saymaya gerek yok elbette guzergahdaki yeþili ve doðayý koruyarak yapardým

alex tam da sana ýsýnýyordum.

6. Ben size çoktan isindim[emoji51] çünku sizde iyi þeyler olmasýný istiyorsunuz... Yazdiklarimdaki sýfýr borç olayýnýn altýný çiziyorum tekrar
     Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    alex tam da sana ýsýnýyordum.

Ben size çoktan isindim[emoji51] çünku sizde iyi þeyler olmasýný istiyorsunuz... Yazdiklarimdaki sýfýr borç olayýnýn altýný çiziyorum tekrar

Diyelim memleket olarak o kanalý sýfýr borçla yapacak paramýz var.Memleketi de þu an siz yönetiyorsunuz,bu kanalý neden yapardýnýz.

Ben de inþaat iþine karþýyým dediniz ,kanal istanbulu param olsa yapardým dediniz.Borç sakýncalý ama cepteki parayý harcamak bu kanal için mantýklý diyorsunuz yani.Çok ilginç cidden.E mantýklýysa belki borçla da yapmak mantýklýdýr di mi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •