Sayfa 924/1023 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,385 - 7,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Oh my god...white man gonna catch me.. [emoji23][emoji23] damn federals [emoji23][emoji23]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yaa oraya da yol yabdık.

2. Eviandan olmasın efenim [emoji51]
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bizim kurbanlıklar mal mal bakıyor.

Tabiki Çin'den geliyor ama mikro parçalar konusunda gelistirme yapmaya çalışan gencecik adını sanını duymadığınız çocuklar var ...( Dolarların hışırtısindan olsa gerek efenim [emoji51]) ve cidden kendini parçalayan insanlarda var ama bak şimdi bizim köy aklıma geldi gene durup dururken tarlaya giderken dayımin bahçesindeki armutları almak için Dayıoğlu bir aparat yapmıştı bir sürü armutumuz olmuştu ... Heyhat kulağı cinlamistir zati arasam mı acaba dur bı arayayım kesin yatmamistir... Çalıştığı büyük beyaz eşya şirketinin arge çalışmalarını bitiremeyip gene eve taşımistir şimdi...

Bence o kadar uğraşmak rantabl olacakmıdır tartışılır tabi,rantabl ve rekabetçi olması için ucuza bol miktarda üretebilmek lazım sanıyorum..Amerikalılar falan da çinde yaptırıyor benim bildiğim pek çok şeyi.Biz bu teknoloji geliştirme işine çok geç kalmadık mı sizce ,inşaat yapmaya o kadar vakit ayırınca sizin o kendini parçalayan arkadaşlarınız da inşaat gürültüsünden kendilerini argeye çok veremiyorlardır.Bu kadar inşaat gürültüsü olmayaydı daha verimli olurlardı kesin di mi efendim))))

Eviandan olmasın efenim [emoji51]

tabatalgın kurucusuda müslüman .. sen nediyon.

Şimdi kanal istanbulda başlayacak,seyredin artık gürültüyü,sesimiz ta nerelerden duyulacak.Neydi o filmin, adı türkler çıldırmış olmalıydı sanırım .Ne gülmüştük di mi peker açıkalın çok komikti valla )))))Şimdi nerden aklıma geldiyse.

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bence o kadar uğraşmak rantabl olacakmıdır tartışılır tabi,rantabl ve rekabetçi olması için ucuza bol miktarda üretebilmek lazım sanıyorum..Amerikalılar falan da çinde yaptırıyor benim bildiğim pek çok şeyi.Biz bu teknoloji geliştirme işine çok geç kalmadık mı sizce ,inşaat yapmaya o kadar vakit ayırınca sizin o kendini parçalayan arkadaşlarınız da inşaat gürültüsünden kendilerini argeye çok veremiyorlardır.Bu kadar inşaat gürültüsü olmayaydı daha verimli olurlardı kesin di mi efendim))))
    Herşeye rağmen elbette tabiki....amma ve lakin ben de inşaata ve betona karşıyım savunma pozisyonuna oturtmayiniz lütfen beni avukatım felan da yok sonra kalırım öyle sayın hakem[emoji51] herşeyin hayırlısı inşaat gürültüsü bitince sessizlik olur ve insanlar daha rahat düşünür belki...

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tabatalgın kurucusuda müslüman .. sen nediyon.
    Himm o zaman attığım her mesajdan sevap aldigim manasını mi cikartmaliyim...yoksa bir kota felan var mı[emoji848][emoji848]

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Şimdi kanal istanbulda başlayacak,seyredin artık gürültüyü,sesimiz ta nerelerden duyulacak.Neydi o filmin, adı türkler çıldırmış olmalıydı sanırım .Ne gülmüştük di mi peker açıkalın çok komikti valla )))))Şimdi nerden aklıma geldiyse.
    venüsün dönüş hızından bile daha fazla ses çıkacak sen nediyorsun abi.

nasa şaşıracak... noluyo böyle yaa diyecek. hani bunların barası yoktu. şak bi kanal daha. ooo diyecekk nasa. bunlar çıldırmış şaşıp kalacak.

Sayfa 924/1023 İlkİlk ... 424824874914922923924925926934974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •