Bence o kadar uğraşmak rantabl olacakmıdır tartışılır tabi,rantabl ve rekabetçi olması için ucuza bol miktarda üretebilmek lazım sanıyorum..Amerikalılar falan da çinde yaptırıyor benim bildiğim pek çok şeyi.Biz bu teknoloji geliştirme işine çok geç kalmadık mı sizce ,inşaat yapmaya o kadar vakit ayırınca sizin o kendini parçalayan arkadaşlarınız da inşaat gürültüsünden kendilerini argeye çok veremiyorlardır.Bu kadar inşaat gürültüsü olmayaydı daha verimli olurlardı kesin di mi efendim))))
Şimdi kanal istanbulda başlayacak,seyredin artık gürültüyü,sesimiz ta nerelerden duyulacak.Neydi o filmin, adı türkler çıldırmış olmalıydı sanırım .Ne gülmüştük di mi peker açıkalın çok komikti valla)))))Şimdi nerden aklıma geldiyse.
Herşeye rağmen elbette tabiki....amma ve lakin ben de inşaata ve betona karşıyım savunma pozisyonuna oturtmayiniz lütfen beni avukatım felan da yok sonra kalırım öyle sayın hakem[emoji51] herşeyin hayırlısı inşaat gürültüsü bitince sessizlik olur ve insanlar daha rahat düşünür belki...
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri