Sayfa 965/1023 İlkİlk ... 4658659159559639649659669679751015 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bu dille yangına körükle gidiliyor,yazık olacak

2. Farzdinki bu haber dogru çıksın artık işler eskisi gibi olmayacak abd ile sadece papaz olayı değil bir sürü sorun var ortada çözülecek gibi değil bütün isteklerin yerine getilmesi lazım o da çok zor günlük düşünmeyelim olayları onun için dolarda yükseliş kaçınılmaz.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dün gece forumda küçük bir çocuk edasıyla konuşan espriler yapan gelmiş bugün höt höt yapıyor, tehdit ediyor, suçluyor.
    Ne diyor anlamadım ben. B planı var devreye girecek dolar düşecek TL değerlenecek iyi bir insan olarak geldim uyarıyorum sizi mi diyor ?
    Dolarını satıp mı gelmiş buraya yoksa hiç işi olmamış mı dolarla ? Hiç işi yoksa dolarla niye gelmiş buraya? Düzenin adamları.
    Lafım alexogoldo ya.

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Yine birkaç densiz ortalığı karıştırmak için gönderilmiş meyve veren ağacı taşlıyorlar hede başka kapıya marş marş. ..
    BOSPORUS'da tuttu ciddiye aldı , adam gerçekten önemsendiğini sanıyor durduk yere

Reis sanayicilere dedi bize bir şey demedi.Ben zaten gram altın alacağım sabah 9.01 de, sanırım sıkıntı olmaz di mi arkadaşlar,şahitsiniz üç gündür yazıyorum zaten dolar değil gram altın alacağım diye, sanmam ki sorun olsun.Zaten emekli adamım sanayi ile alakam arabam bozulunca arada uğramam dışında sıfır.O açıdan sanayici sayılmam ben.Bence sıkıntı yok,yarın alayım ben 9.01 de altınımı,bu iş sade bizle de bitmez,daha bir de dünyada işler karışacak ,zaman birikim zamanı )))))))

Erdoğan: Bankalardan döviz alalım gibi yollara tevessül etmeyin. B ve C planını uygulamak zorunda kalırım

Tehlikeli sözler .. Ah reis ah ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    BOSPORUS'da tuttu ciddiye aldı , adam gerçekten önemsendiğini sanıyor durduk yere
    Ciddiye alan Yok.!!
    Tehtit şantaj yaptı.!!
    Gereken cevap verildi.!!
    O kadar.!!!
    bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur.
    İsmet İnönü
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Nakitte salak salak bekliyordum çok afedersiniz 100k lik ASELSAN aldım 25 ten 26.5 verdim 100k nin bir aylık itibarını kurtardım
    adam bunu daha yeni yazmış

pozisyonu bu, bu da konuşturur adamı..
    dün gece kıkırdıyordu çünkü ona göre durum bu kadar vahim değildi.
    jetonu anca düştü
    şimdi saracak yer arıyor
    git kim doları yükseltiyorsa ona sar uyanık..

Sayfa 965/1023 İlkİlk ... 4658659159559639649659669679751015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •