Sayfa 777/1252 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    sekerbank gece gunduz icin illa subeye gitmeye gerek var mi ?
    Evet. Vadesiz hesap ile internet bankacılığını açtırdım. İsimsiz kartı da şubeden aldım. Ben marifetlinin 90. gününü bekliyorum, o yüzden gece gündüz hesabı internet ya da mobilden daha sonra açacağım. Eft ve havale ücretli. Hatta Alternatif VOV hesapta eft ve havale ücretsiz olduğu için gece gündüzden önce onu denemeyi düşünüyorum.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

2.  Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Malesef yapmıyorlar, önceden bir hesap açma-kapama ile yapıyorlardı. MT artık izin vermiyorlar diyor. Siz yine de MT'nize sorun.
    teşekkürler sayın epicurist

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Kredi stoğu 2.4 trilyon TL. Ve bu kredi stoğunda sadece 1.8 trilyon TL mevduat var. Onun da 800 milyar TL'den fazlası döviz mevduatı onuda kanuni zorunluluk gereği ancak swaplayarak TL krediye dönüştürülebiliyorlar. Yani bankaların sermayesi ile fonladığını ve zorunlu karşılıkları dengelersek 500-600 milyar TL açık var. Buna bir de 800 milyar TL'lik kısmen swaplanması gereken meblağı eklersek piyasanın faizinin artıyor olması normal. Bunu durdurabilecek tek etken ciddi bir kredi daralması. Şöyle 300-400 milyar TL kadar. O zaman piyasa faizleri o denli kopuk ve agresif artmayabilir. 3 çeyrek resesyon bunu sağlayabilir.
    Yani diyorsun ki 9 aya kadar başımızdakiler daralmayı bekler.. Faizler ile bir anda daralması yerine kendi kendini bulsun 9 ayda.. Süper.. TL yi cezalandırmaya devam yani...

Yatırım tavsiyesi değildir...
    Son düzenleme : ekmekparası; 14-08-2018 saat: 23:45.

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Internet bankacılığından(mobilden değil) kapat/aç denediniz mi?
    Çok kişi bu şekilde güncelledim diye paylaştı
    ilk işim yarın sabah denemek olacak, yapınca burdan da paylaşırım

5.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Neye göre söylüyorsunuz.. Nerde faizi %30-40 lara atacağımız belirtisi..?

Yatırım tavsiyesi değildir...
    26,75 şuan tahvil faizi. Hergün de artıyor. Adamlar gafil avladı bizi. Bu kadar borcu yaparsan, parayı da ucuza vermezler. 30 35e ne kaldı.

6. Adami evine gonderin deyince peki diyecek kadar hukuktan bagimsiz ama yanlis anladigini onbes dakika icinde telafi etmeyecek kadar hukuga bagimli.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bende ki bilgi de şu şekilde,

-Send him home(abd),
    -ok. No problem.
    -Adami evine gonderin,
    -peki baskan(izmir)

Trump ın home olarak abd yi kastettigini anlayamayan bir bagimsiz yargimiz var.
    Tarihin en anlamsiz ve yıkıcı krizleri den birisinin sebebi

7. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Burgan üç para 19.75 4.5 oran verdiler .

Bonoların bu oranı olunca düşük olduğu için değmez olduğu için söylemeye gerek duymadım .

Düz 20 oldu artık ama çok az .

Ama kısa vadeli bono hacmi 22 basit olanlar .

1 milyon nominal 3 milyon nominalden işlem görüyor yani almak çok zor sanırım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    14.8.2018 Merkez bankası fonlama verileri

Toplam fonlama: 128.5 milyar TL

Kotasyon repo ile fonlama :13.5 milyar TL'ye çıktı. (faizi %19.25)

Böylece ağırlıklı faiz: %17,91 oldu.

Cuma gününe kadar geçmiş tarihli 1 haftalık repoların sonlanması ile oran %19.25'e yakınsayacak.

Bu da fiili olarak Cuma gününe kadar 150 baz puanlık bir faiz artışının tamamlanacağını gösteriyor.

Döviz buna tepki verebilir.
    Bu 150 bp lik artis mevduata yansirmi yakinda sizce . gunlukten vadeliye gecmek istiyorum biraz daha mi beklemeliyim?

Sayfa 777/1252 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •