sekerbank gece gunduz icin illa subeye gitmeye gerek var mi ?
sekerbank gece gunduz icin illa subeye gitmeye gerek var mi ?
[QUOTE=mdemir;2536781][QUOTE=kozalak_1;2536674]Fonun portföyünde cüzi miktarda özel sektör bonosu bulunmakta, düşüncem fon yönetimi gözünü karartıp bu portföyü mü boşalttı acaba. Eğer boşalttıysa bonoların hangi seviyeye kadar çıkacağını tahmin ediyorlar. Yoksa çok ekstrem durumlar hariç bu fonun eksi yazması olanaksız gibi.
Saygılar...
Bahsettiğim küçük ölçekli bir banka MT bana böyle söyledi. Şuan nakit bulamıyoruz isterseniz 150 TL ye swift yapabiliriz dedi. Önceki sayfalarda sn. Turnike dün döviz isteyip bugün alamayan var mı diye sorunca ben de bankadan nakit döviz isteyeyim ne diyecekler dedim böyle bir cevapla karşılaştım.
Forumdaşlar toplam DTH mevduatının kabaca belki %1'i banknot olarak bulunabilir. Banknot olarak para çekmek isteyenler çoğaldıkça yani bu %1'lik rakamına belirli bir yüzde ile yaklaşıldıkça bankanın banknot olarak bankaya para getiren yeni mudiler bulması gerekir.
Bu nedenle talebi karşılamak için siyasiler yastık altındaki dövizlerin (yani banknotların) bankalara yatırılmasını istiyor olabilir. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Kaydi paranın çok çok ufak bir bölümü banknot olarak tutulur.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bazı bankalar vade dönüşü 15-20 gün olana dolar hemen öğlene hazırlarız diyor benim kafam karıştı .
Hemde 100-200 k gibi rakamlar için
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri