Merkel çıkıp boş kabadayılık mı yaptı.???
Bağırıp çagiırmakla olmuyor.!!
Gerçekleri saklamak..!!!
Ver mehteri ver mehteri.!!
Sadece günü kurtarırsın.!!
Gelecek ipotekli
Borçlar gırtlağa kadar.!!
Sonunda Su akar yolunu bulur.!
Merkel çıkıp boş kabadayılık mı yaptı.???
Bağırıp çagiırmakla olmuyor.!!
Gerçekleri saklamak..!!!
Ver mehteri ver mehteri.!!
Sadece günü kurtarırsın.!!
Gelecek ipotekli
Borçlar gırtlağa kadar.!!
Sonunda Su akar yolunu bulur.!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
2000 de 1 cent den borsada kademeli poz açtım 0.4 centi gördüm...O zaman 100K USD para hiç oldu ...Bekledim 2002 mayıs da yabancıların mallandığı tahtada 20K usd daha ilave edip bekledim 2002 kasım hareketi ile parayı 100K USD yapabildim...Borsada doğru zamanda girersen kazanırsın yanlış zamanda girersen serveti bırakırsın...Sonuçta hayat durağan bir yapıda değil.......Paraya ihtiyacın olur zararına malları vermek zorunda kalırsın ,
Bir arkadaş vardı , İş bankası bir iştirak hissesinden 2001-2002 de 100.000 lot yapmıştı bilanço geliyor tahtada tık yok, adam malı yiyemeden kalp krizinden ölmüş diye burada yazıldı çizildi....
Kısaca zamanlama her şeydir....
'Trump Türkiye'ye çok öfkeli'
Sözcü Sarah Sanders'ın Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Başkan, rahip Brunson, elçilik çalışanları ve diğer Amerikan vatandaşlarının serbest bırakılmamasından dolayı hayal kırıklığına uğradı" denildi. Ayrıca yapılan açıklamada 'Trump Türkiye'ye çok öfkeli' ifadesi kullanıldı.
https://tr.sputniknews.com/abd/20180...URL_shortening
Şimdi her kez 20 bin endeks derse oraya kadar düşmez hiç bir zaman işlemlere baktığımızda borsaya yansıyan bir kriz yok ortada dolarda yüzde 50 değer kazanırken borsa endeksi zaten ortalama endeksi hesaplarsak 97000 puan civarları olur yüzde 3 5 lik bir düşüşler görülmüş o kadar bu da borsaya yansımadığını gösterir yani borsa şu anda yatay gidiyor
Dolar yüzde 25 çıktı,borsa yüzde 3 düştü.Totalde zarar yüzde 28 oluyor.Rakamlar az bişi değişebilir ama yüzde 63 ü gavurların elinde olduğu bir mecrada hesap üç aşağı beş yukarı böyle.Bence de çok fazla düşüş bu ara olmaz.Ama global borsalarda bir çöküş bekliyorum.O zamanlarda tabi kambersiz düğün olmaz biz de elimizden geleni yaparız bist olarak, o da allahın emri)))))
uyku tutmayanlara.. murat muratoğlu, neler oluyor, niye oldu, neler olabiliri bilal'e anlatır gibi anlatıyor..
Son düzenleme : shorts; 15-08-2018 saat: 03:07.
Yer İmleri