Sayfa 27/28 İlkİlk ... 1725262728 SonSon
Arama sonucu : 218 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Piyasalar nereye gidiyor? Gün içi canlı yorumlar, hisse tespitleri , trade fırsatları

1. Borsa iyiden iyiye soygun yeri oldu, bugün endeksle gitmeyen sürünen kağıtlar nasıl da % 5 - 7 düşüş yaptı. Bunların yatacak yeri yok. Yamyam hepsi. Borsa bitmiştir. Ne varsa altın ve dövizde var. Yıllardır paramız pul oldu. Keşke paramızı borsaya yatıracak kadar çok akıllı! olmayıp ilk aklımıza gelen döviz ve altından vazgeçmeseydik, paramız kuşa döndü. Yazıklar olsun böyle piyasaya. Biz yemedik, eller yedi.

2. Parasever nerelerdesin???

Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    tekirdağ
    Gönderi
    77
    Dolar çalkantılı gidiyor yaklaşık bir haftadır. Bu sabah geçen günlere nazaran düşüşle başladı gibi arkadaşlar. Gün boyu bu civarda kalır diye düşünüyorum ben. 6.5 barajını geçemez herhalde. Grafiklerini düzenli kontrol ediyorum. İnternette araştırmalarım sonucu rahat kullanımı yüzünden bu siteyi tercih ediyorum ben arkadaşlar. Öneriniz varsa başka bakabilirim. Site için tıklayın.

4. Sn fatihtura ben suradan takip ediyorum https://www.bloomberg.com/quote/USDTRY:CUR

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    tekirdağ
    Gönderi
    77
     Alıntı Originally Posted by Bayesian Yazıyı Oku
    Sn fatihtura ben suradan takip ediyorum https://www.bloomberg.com/quote/USDTRY:CUR
    Hocam burayıda takip ediyorum ama alttaki reklamlar ve diğer haber içerikleri yüzünden girmediğim çok oluyor...

Kanal içerisindeki hareket devam ediyor.
    94 000 kanal direnci
    95 000 önemli , haftalık grafikte 200 ağırlıklı ortalama
    95 000 geçilirse 101 000 yeniden hedef olur.
    93 200 21 ve 50 ağırlıklı ortalama bölgesi , kırılırsa stop loss

AKSEN

2019 portföyüm için alım yapıyorum
    Muhtemelen portföyümde en büyük ağırlık bu hissede olacak.

- Şirket "benim edindiğim izlenime göre" Afrika santrallerinin süresinin uzatılacağından neredeyse emin.
    - En az 10 ülke ile görüme halinde olduklarını açıkladılar , yeni yatırımlar yolda.
    - 90 mw Gana kapasite artışının etkisi 2019' da çok net olacak.
    - 2019' da Bolu santrali bu yılın 3 katından fazla favök rakamına rahatlıkla ulaşacak.
    - Dolara endeksli Kıbrıs santrali hızla yükselen kur nedeniyle favöke ciddi katkı yapacak.
    - Dolara endeksli Afrika tam bir altın madeni...
    - Toplam favök rakamının %88'i dolar bazında.
    - Dolar gelirler yabancı para borcunu dengeliyor , 2019 için kur riski yok.
    - Borçlar çok azaldı ve çok yüksek favök rakamlarına ulaşabiliyor bu durum "çok büyük yatırımlar yapmasının önünü açacaktır"
    - Yatırımları yurt dışında yapmayı planladığı için tl ' nin değersiz olduğu bu dönemde yüksek döviz girdisi sağlayacaktır.
    - Yüksek enflasyon tl' nin değer kazanmasının önünde engel oluşturacaktır , Aksen lehine bir durum.
    - Hükümet kurun getirdiği rekabet avantajını kullanmak istiyor bu nedenle tl' nin aşırı değerlenmesinin önüne geçecektir.
    - En az 10 ülke ile görüme halinde olduklarını açıkladılar...

Kısacası önümüzdeki dönemde her şey aksen lehine.

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Kapasite artışı sonrası 2019 beklentim

Günlerdir dar bir aralıkta hareket ediyor endeks.
    Sıkışmanın sonuna gelmiş gibiyiz.
    21 günlük ortalama desteği önemli, son durumda 92 600' den geçiyor.
    Altında kalınması olumsuz olur.
    50 ağırlıklı ortalama direnci 93 500 aşılması 95 000' a kadar bir fiyatlama getirir.
    Yüksek faizdeki risksiz getiri borsaya talebin önündeki engel.
    21 ağırlıklı ortalama altında kalırsak riskimi sınırlarım , üzerinde sorun yok.

Sayfa 27/28 İlkİlk ... 1725262728 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •