Sayfa 183/1024 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Fareler bile geçmişte olan kötü şeyleri sonrası nesillere geçirirken. İnsanoglu denilen canlı geçmişte yaşadığı krizleri bileceği için o zamanda olan tüm açıklarını kapatır. Benzetme teorisi işe yaramaz . ekonomik krizler bire bir aynısı olmaz.

Evet burda yazılanları teyit eden bir analizi habertürkte abdurrahman yıldırım yazmış.Demek ki forumun analiz kapasitesi çok iyi.Ben zaten en sağlıklı bilgileri burdaki arkadaşlardan buluyor ve öğreniyorum.Demek ki gavurun TL sıkışıklığı buna neden oldu.Faizlerin artışı da piyasayı ve enflasyonu vuracak,faizler gene geri kalacak,kur bir tur daha darbe yiyecek,al işte 1990 )))))))))

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    londra daki yabancı yatırımcıları "terste" bırakıcan.. ee onlar da bunu senin yanına bırakacaklar.. londra nın karşı hamlesini görmek istemiyorum. biri durdursun bu bilgisayar oyununu..
    Bütün mesele bol TL yaratılması. Londra'ya giden TL'yi bir şekilde kıstığında FX piyasada TL'yi açığa satma imkanlarını da kısıtlamış, TL açık pozisyonda olanların her gece katlandıkları swap maliyetlerini de yükseltmiş oluyorsun. Yarın veya Pazartesi %25 oranın 5 veya 10 puan daha indirilirse iyice sıkışırlar. Londra'nın karşı hamlesi diye bir şey olmaz, yeterki bol ve ucuz TL bulma imkanı verme.

4. Ver mehteri ablam
    Akşam iş çıkışı ayfonumu balyozla kırasım geldi

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Dünyanın süper gücü Türkiye yine şahlandı. Üzerinde oynanan oyunları bir günde bozdu. Dolara 80 kuruşluk çelme taktı yapıştırdı yere. Borsamız uçuyor. Bütün hisseler tavan. Alıcılar sırada emirlerinin gerçekleşmesi için dua ediyor. Yabancı yatırımcı kontenjanımız doldu diyoruz sırada bekleyenlere artık yatıramazsınız. Fabrikalarımız 3 vardiya çalışıyor taleplere yetişebilmek için. Özel sektör de işçiler isyanda, yeter artık bu ücretler hak ettiğimizden fazla vermeyin diyorlar patonlara.
    Saray'ında tahtında oturup altın varaklı tabağında yemek yiyen beyaz çayını refah içindeki halkını keyifle seyrederek yudumlayan Reisimizi Allah başımızdan eksik etmesin.
    Kaynak : Ben

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Evet burda yazılanları teyit eden bir analizi habertürkte abdurrahman yıldırım yazmış.Demek ki forumun analiz kapasitesi çok iyi.Ben zaten en sağlıklı bilgileri burdaki arkadaşlardan buluyor ve öğreniyorum.Demek ki gavurun TL sıkışıklığı buna neden oldu.Faizlerin artışı da piyasayı ve enflasyonu vuracak,faizler gene geri kalacak,kur bir tur daha darbe yiyecek,al işte 1990 )))))))))
    Belki de onlar buradan öğreniyordur.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Bütün mesele bol TL yaratılması. Londra'ya giden TL'yi bir şekilde kıstığında FX piyasada TL'yi açığa satma imkanlarını da kısıtlamış, TL açık pozisyonda olanların her gece katlandıkları swap maliyetlerini de yükseltmiş oluyorsun. Yarın veya Pazartesi %25 oranın 5 veya 10 puan daha indirilirse iyice sıkışırlar. Londra'nın karşı hamlesi diye bir şey olmaz, yeterki bol ve ucuz TL bulma imkanı verme.
    E bu arada bayrama kadar 60 milyar para girecekmiş.(maaş artı meşhur 1000 liralar)O para ne yapar ki acaba nereye gider sizce.En az yüzde 20 si yatırıma gitse 12 milyar tl.Gerçi 2 milyar dolar falan ediyor,çok da değilmiş aslında ))))))

7. McDonalds Türkiye ile alakalı düşüncelerim...

https://suphecikimse.blogspot.com/20...le-ilgili.html

YTD

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E bu arada bayrama kadar 60 milyar para girecekmiş.(maaş artı meşhur 1000 liralar)O para ne yapar ki acaba nereye gider sizce.En az yüzde 20 si yatırıma gitse 12 milyar tl.Gerçi 2 milyar dolar falan ediyor,çok da değilmiş aslında ))))))
    O paranın neredeyse tamamına yakınının tüketime gideceğine emin olabilirsiniz. Az bir kısmı tasarruf kapasitesi yüksek olan kişilerce dövize yönelebilir. Malum gelir dağılımımız iyi görüntü vermiyor, düşük ve kaldı ise orta gelirlilerin tasarrufa ayırabilecekleri gelir çok az.

Sayfa 183/1024 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •