Sayfa 839/1252 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Günlük te fena değil. 17.75 fakat diğerleri gibi boşta tutma yok. Hoş-beş yok [emoji2]
    Günlük Varmı İlk Defa Duydum Detay Verirmisiniz Ekleyeyim 17,75 De Güzel Oran.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Günlük Varmı İlk Defa Duydum Detay Verirmisiniz Ekleyeyim 17,75 De Güzel Oran.
    Evet pazartesi doldu vade. Günlüğe artırdım 17.75 verdiler. Bugünde kendileri aradı 20.50 verdiler . Eski müşterilerine ilgililer. Diğer bankalarda müşteri temsilcisinin telefona bakmadığı oldu. Özellikle burgan ve ykb de sıkıntılar oluyor

3.  Alıntı Originally Posted by ekmekparası Yazıyı Oku
    Kral mı? Bu nasıl kral?? Dolar %45 yapmış senin düştü dediğinle.. Sen naapmışssın? %21 ile net bile alsan ki getirin aylık % %1.75.. Ne kralmış yaa %1.75 lik kral..

Bir senelik geriye gitsen zaten daha düşük bir oranla hesaplaman lazım o da %1.16 aylık eder.. (benim ortalamamla) Ne kralmış %1.16 lık kral...

Yatırım tavsiyesi değildir...
    biz krallığı geçtik yaşadığımız kur şokunu bir daha yaşamayalım ona razıyız

4. Halkbank Ziraat bireysel kredi faizleri sanırım 1.85 cıvarında.ihtiyaci olmayan biri 100 bin tl 3 yıllık kredi çekse aynı gün parayı 26-27 gibi oranlardan 3 yıllık bono-tahvile yatırsa kredi faizi dışında 25-30 bin tl kadar kar ediyor.tabii kredi aylık taksit ödeyecek gücü varsa kişinin..

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    biz krallığı geçtik yaşadığımız kur şokunu bir daha yaşamayalım ona razıyız
    Aga ben de onu diyorum zaten.. %2-3 lük artışlar var mevduatta onu da aya vurunca komik rakamlar, sanki dolar 3 lira olmuş faiz de tavan yapmış herkes hucüm ediyor.. Enflasyonun %39 olduğu yerde şu konuşulan oranları normalmiş gibi değerlendirecek kadar algımızın olmasını kabul etmiyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mt lerde bilmiyor inan 20 dakika telefonda konuştuk benim hesabıma göre bu faiz oranına göre daha çok getirmesi lazım ama bakıyorum baya düşük çıkıyor hemen vazgeçtim aslında bu konuda tecrübeli üstadlar bize bu hesabı öğretseler en azından bono da bizim için güçlü bir alternatif olabilir
    ben bu işi biliyorum. mt'ler bir halt bilmez.
    100 nominal başına kaç tl ödeyeceksiniz (kirli fiyat),
    kupon faizi kaç,
    yılda kaç ödeme var,
    itfaya kaç gün var
    bunları verin faizi hesaplayayım size.
    tabii kupon faizinin sabit olması lazım. enflasyona endeksliyse yüce devletimizin açıkladığı oranlara göre değişir.
    yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ben bu işi biliyorum. mt'ler bir halt bilmez.
    100 nominal başına kaç tl ödeyeceksiniz (kirli fiyat),
    kupon faizi kaç,
    yılda kaç ödeme var,
    itfaya kaç gün var
    bunları verin faizi hesaplayayım size.
    90 gün 95.33 kupon yok

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Halkbank Ziraat bireysel kredi faizleri sanırım 1.85 cıvarında.ihtiyaci olmayan biri 100 bin tl 3 yıllık kredi çekse aynı gün parayı 26-27 gibi oranlardan 3 yıllık bono-tahvile yatırsa kredi faizi dışında 25-30 bin tl kadar kar ediyor.tabii kredi aylık taksit ödeyecek gücü varsa kişinin..
    Tabi 25.000-30.000 lira 3 sene sonra çöp olmaz ise..

Sayfa 839/1252 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •