Sayfa 850/1252 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    benzine zam gelmesine niye sasırılmıs bazı forumlarda anlamadım zaten 2 aydır bekleniyordu bu 7 lira civarına gelmesini bekliyorum dedim 6.86 yaptılar ...bu zam enflasyonu artıracak ilave elektige gaza yapılan zamlar kur artısı falan ...%21 civarı enflasyon olur gibi..bu durumda mb politikası geride kalmıs alacak zaten piyasa faizine gore geride kaldı o ayrı...mb bundan sonraki toplantılarda politika faizini ya da ust koridoru yukarı cekecektir haralde .
    O olay da ilginç
    Ötv'ye zam yapılıyor ama aynı zamanda da ötv'nin bir kısmından feragat ediliyor(yoksa o olay kalktı mı)

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Tahvil faizleri düştü, sıra mevduat faizlerinde hadi bakalım.
    Sn. Ahme, artık kabak tadı vermeye başladınız inanın. Bir ara oranlarınızı okuyup bilgi sahibi olabiliyorduk, şu anda ergen çocuk moduna geçtiniz. Sanırım bir daha paylaşımlarınızı göremeyeceğim. Arkadaşlar kusura bakmayın başlığı meşgul ettim, ama birinin uyarması gerekiyordu arkadaşı artık.
    Saygılar...

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    O olay da ilginç
    Ötv'ye zam yapılıyor ama aynı zamanda da ötv'nin bir kısmından feragat ediliyor(yoksa o olay kalktı mı)
    benimde anladıgım kadarıyla hala var sanıyorum bir miktar..hepten otv destegi olmasa yoksa 7 ustunde olurdu sanıyorum ..hatırlarsam sorarım benzinciye ..3 gun once depoyu fullemistim zam gelecegini tahmin ederek .

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    O olay da ilginç
    Bilgi vereyim o olay yani eşel mobil sistemi yürürlüktedir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by kozalak_1 Yazıyı Oku
    Sn. Ahme, artık kabak tadı vermeye başladınız inanın. Bir ara oranlarınızı okuyup bilgi sahibi olabiliyorduk, şu anda ergen çocuk moduna geçtiniz. Sanırım bir daha paylaşımlarınızı göremeyeceğim. Arkadaşlar kusura bakmayın başlığı meşgul ettim, ama birinin uyarması gerekiyordu arkadaşı artık.
    Saygılar...
    2 gün önce paylaştım. Dolar faizi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5 YILLIK TAHVİL 26,95 26,44 1,93 26,95 26,54 vaybe ...Milyon TL si olan 100K kademeli bu maldan alsa 5 yılda sağlam para yapar

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Kesenin ağzını açtılar mı dedim ama kur kaynaklı bir artış sanki:
    Ekonomi 101 öğrencileri için yukardaki grafiğin ve tablonun özeti nedir?

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Dün paylaşmıştım ; gösterge tahvil değişti !!!!!!!!!!!!

Eskisi , TRT131119T19 , son işlem YB %27.92

Yenisi , TRT120820T12 ,son işlem YB %24.65
    Hocam, çok sağol.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    evet dun 28 idi.tahvilde dusus var.acaba alımmı geldi.!!
    Alakası yok gösterge tahvili değiştirmişler dün yüzde 28 diye bahsedilen tahvilin ISIN ı TRT080720T19 du bügün onda ıslem gecmedı sımdıye kadar bugun gosterge tahvıl faızı olarak 24 e dustu denen tahvılın ISIN ı ıse TRT20820T12. Onun da dunku faızı bu orana cok yakındı.
    Yanlıssam duzeltın lutfen ama durum gosterge tahvılın faızın degısmesınden kaynaklanıyo dusuncesındeyım YTD

Sayfa 850/1252 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860900950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •