Sayfa 849/1252 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Vakıfbankta günlükte tuttuğum miktar var, sabah tekrar konuştum MT ile, bayram dönüşüne kadar 10 gün için 18.50 günlük faiz önerdiler, ya da 32 gün için 21.75, miktar 1M+, 32 gün bağlayıp bağlamamak konusunda kararsızım

2. vakıfa bak herkesi gecmis vay be kucukler bu durumda yine yayan kaldı

3. Tahvil faizleri düştü, sıra mevduat faizlerinde hadi bakalım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
    Deniz oran alan varmı bu gün , dün

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çünkü bir banka değil. Bankacılık lisansı yok, bir yatırım kuruluşu. Bankalara göre çok farklı kanunlara tabii. (mevduat garantisi, türk ticaret kanunu, bankacılık kanunu v.b)
    Aga nasıl yok.. Bankalar birliğinden tut bir çok yerde banka olarak görünüyor.. Yatırım bankası sadece.. O da mevduat toplama yetkisi yok demek işte bir anlamda.. BDDK, SPK, TCMB MASAK vs ile onlara tabi çalışsan bir kuruluş değil mi? Kuruluşu bankalar kanununa göre değil mi? Screenshot_2018-08-17-10-59-16-900_cn.wps.moffice_eng.jpg

Yatırım tavsiyesi değildir...

6. benzine zam gelmesine niye sasırılmıs bazı forumlarda anlamadım zaten 2 aydır bekleniyordu bu 7 lira civarına gelmesini bekliyorum dedim 6.86 yaptılar ...bu zam enflasyonu artıracak ilave elektige gaza yapılan zamlar kur artısı falan ...%21 civarı enflasyon olur gibi..bu durumda mb politikası geride kalmıs alacak zaten piyasa faizine gore geride kaldı o ayrı...mb bundan sonraki toplantılarda politika faizini ya da ust koridoru yukarı cekecektir haralde .

7.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Tahvil faizleri düştü, sıra mevduat faizlerinde hadi bakalım.
    cok beklersin daha yukardan baglayınca hep kazanırsın sen zaten hic kaybetmezsin: kahkah: bırak bizi kendi halimize hadi sen dolarına git bakim

8.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Tahvil faizleri düştü, sıra mevduat faizlerinde hadi bakalım.
    Aga bunlar akıllanmıcak..

Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 849/1252 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •