Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Bankacýlýk lisansý olmayan yere þu an para yatýrmýyorum. Bir de ben türk vatandaþý olmadýðým için bende o açma kapama iþleri pek kolay olmuyor. Ne yazýk ki. Hatta Enpara'da hesap açmam mümkün olmuyor mesela. Ýlla ki Türkiye'de oturma iznim olmalýymýþ. Tam bir garabet.
    halkbank hesap açýyor yaðlý müþteriysen, yabancý kýz arkadaþýma oturma izni almak için hesap açmak gerekliydi, hiç bir banka kabul etmedi. halkbank genel müdürlükten özel izin alarak bazý gerekli evraklarý hatýra binaen bypass ederek yaptý

Alýntý Originally Posted by lanxcelot Yazýyý Oku
    halkbank hesap açýyor yaðlý müþteriysen, yabancý kýz arkadaþýma oturma izni almak için hesap açmak gerekliydi, hiç bir banka kabul etmedi. halkbank genel müdürlükten özel izin alarak bazý gerekli evraklarý hatýra binaen bypass ederek yaptý
    Düþük faiz veren bankalar nispeten yardýmcý oluyor ama özellikle dijital bankacýlýkta enpara ve cepteteb bana hesap açmadý mesela. BDDK'ya ve o zamanki bimer þimdiki cimere þikayet ettim. Sonuç çýkmadý. Hele enpara bana öyle garip ve uzun bir cümle ile hesap açamayacaðýný belirten bir mesaj ekraný gönderdi ki cümleyi 4 kere okumak zorunda kaldým.En son bana söylenen güvenlik ve beni dijital bankacýlýða kaydetmenin bankaya getireceði ek iþ yükü yüzünden bu kanalý kullanamayacaðýma karar vermiþler.

Ýsteyenlere uðraþýp o garip cümlenin yazdýðý ekraný da paylaþabilirim. Enparasýnda menparasýnda deðilim ama yaptýklarý resmen kanuna aykýrý.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alýntý Originally Posted by lanxcelot Yazýyý Oku
    Önce vergi dairesinden vergi numarasý alacan.!
    Sonra göç idaresinden 99 la baþlayan numara alacan.!!
    Sonra her yerde hesap kitap açarsýn.!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Alýntý Originally Posted by BOSPOROS Yazýyý Oku
    Önce vergi dairesinden vergi numarasý alacan.!
    Sonra göç idaresinden 99 la baþlayan numara alacan.!!
    Sonra her yerde hesap kitap açarsýn.!!
    Ýþte ben o 99 'la baþlayan tckimlik nosuna gýcýk oluyorum ve protesto ediyorum.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin

Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Ýþte ben o 99 'la baþlayan tckimlik nosuna gýcýk oluyorum ve protesto ediyorum.
    Tüpçünün patronu imzayý atan.!!..!!!
    En güzeli gurbetçi olacan.!!
    Kafan rahat edecek.!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Tüpçünün patronu imzayý atan.!!..!!!
    En güzeli gurbetçi olacan.!!
    Kafan rahat edecek.!!
    Tüpçülere de þizofreni ve paranoya derecesinde taktýn býrak ne halt ederlerse etsinler sen kendi dümenine bak. Tüpçü diye diye kafayý sýyýracaksýn.

Türkiye'de de zaten gurbetçiyim þu an bospo. Ah þimdi o blutwurstumu yiyebilmek vardý memlekette.

Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Tüpçülere de þizofreni ve paranoya derecesinde taktýn býrak ne halt ederlerse etsinler sen kendi dümenine bak. Tüpçü diye diye kafayý sýyýracaksýn.

Türkiye'de de zaten gurbetçiyim þu an bospo. Ah þimdi o blutwurstumu yiyebilmek vardý memlekette.

Resimdekini Tercih ederim.!!
    Blutwurst dan midem bulanýr.!!

Resimdekini Tercih ederim.!!
    Blutwurst dan midem bulanýr.!!
    Sen bizim memleketten deðilsin anlaþýlan. Biz blutwurstu kahvaltýda fýndýk fýstýk niyetine yiyenlerdeniz.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •