iş bankası,
max. 550M tl ile 130 milyon hisse
hisse geri alımını kap bildirmiş,
550/130=4.23 tl
kendi hissesine biçtiği değer medyan ortalama 4.23 tl
kaç dan alıp kaçtan satacağım ki kar edeceğim.??????
ya rakam vermeyeceklerdi, yada lot sayısı hata yapmışlar..
ateş olmayan yerden,
duman çıkmaz.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
17 Ağustos 2018 Cuma, 16:11 Güncelleme: 17 Ağustos 2018 Cuma, 17:53
Hazine ve Maliye Bakanlığınca, KOBİ’lerin finansmanı amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve çatısı altındaki odaların iş birliği, özel ve kamu bankalarının gönüllü katılımıyla tabana yaygın yeni bir kredi paketi üzerinde çalışıldığı bildirildi.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, piyasalarda istikrarın sağlanması yanında ekonomik faaliyetin sağlıklı sürdürülmesinin desteklenmesini teminen Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan önlemlere ilave reel sektör ve bankaların iş birliğinde de ek önlemler alındığı belirtildi.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Ben hisseyi sattıktan sonra gelen geri alımın anlamı yok. Hafta başında yola çıkacaklardı. Hep müşterilere kaynak sıkıntımız yok mesajı vereceklerdi. Hem de yatırımcılara güven verecekti.
Ben bu hafta günlük alınan fondan zarar etmeyi başardım o nedenle artık lafa değil icraata bakarım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri